Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Het Mobile World Congress: de verwachtingen voor Samsung

Door ,

Het Mobile World Congress vindt ieder jaar plaats in Barcelona en is de grootste Europese beurs voor mobiele telefoons. Meer dan 1300 fabrikanten verzamelen zich om hun nieuwe modellen, technologieën en plannen tentoon te stellen. De afgelopen weken waren er al volop roddels en enkele primeurtjes. GSMinfo.nl zet deze voor jou op een rijtje. We beginnen met Samsung. De Koreaanse fabrikant heeft zeker niet stilgezeten en de afgelopen tijd zijn er dan ook verschillende toestellen uitgelekt.

We beginnen met Samsung. De Koreaanse fabrikant heeft zeker niet stilgezeten en de afgelopen tijd zijn er dan ook verschillende toestellen uitgelekt.

 

Samsung Acme i8910

De Samsung Acme i8910 zou  de eerste GSM worden met een HD video recorder. Verder zou het toestel beschikken over een groot touch screen, 8/16 GB aan geheugen, 3G, WiFi, GPS en een 8 megapixel camera. Het is nog onbekend op welk besturingssysteem de telefoon zal draaien.

 

Samsung UltraTouch

De Samsung UltraTouch  is een high-end slidermobieltje met touch screen, 8 megapixel camera, GPS en 3G-internet. Qua uiterlijk heeft de telefoon wel wat weg van de Soul U900.

Samsung M7600

De Samsung M7600 zal komen met een 2,8" touch screen, 3 megapixel camera en 3G-itnernet. Als toevoeging is de telefoon voorzien van een audio-versterker van Bang & Olufsen en biedt hij Divx Video Playback.

 

 

Samsung Pivot

De Samsung Pivot wordt mogelijk de opvolger van de Samsung i780 en zal als een van de eerste smartphones op Windows Mobile 6.5 gaan draaien. Features van het toestel zijn onder meer een 5 megapixel camera, aGPS en WiFi.

 

Samsung louve

Over de Samsung Louve is nog niet veel bekend, alleen dat het een smartphone betreft die qua design nogal op de de HTC TyTN II zou lijken. Verder zou de Louve over een veranderbare display beschikken.

Samsung Marcel

Samsung Marcel wordt waarschijnlijk de opvolger van de Samsung J700. We verwachten van dit toestel dus geen hoogwaardige functies, maar eerder een 2 megapixel camera en GPRS-internet.

 

Samsung S7220

De Samsung S7220 is een zeer plat mobieltje met een 2,4" beeldscherm en een 5 megapixel camera. Andere functies zijn onder meer een GPS-ontvanger en media speler. Allemaal niet zo indrukwekkend, maar wanneer je dit alles opweegt tegen het kleine formaat van het toestel.

 

Samsung B5702

De Samsung B5702 lijkt de vervanger van de Samsung D880 te worden en wordt waarschijnlijk dus een dual sim GSM. Veel meer is echter nog niet bekend.

Samsung C5212

Ook de Samsung C5212 is een dual-sim telefoon. Verder is de C5212 vrij eenvoudig, met een 1.3 megapixel camera, GPRS-internet, een muziekspeler en FM-radio. Hoewel het design behoorlijk strak is, begrijp ik niet waarom dit soort mobieltjes uitgegeven blijven worden. Zolang er een markt voor is.....

Samsung S5050

De Samsung S5050 wordt een slider-GSM met een 3.2 megapixel camera en aanraak-gevoelige toetsen. Andere features zijn onder meer een FM-radio en USB 2. De S5050 zal echter 3G-internet moeten missen.

Samsung S3310

De S3310 zal een candybar mobieltje worden zonder al teveel poespas. Een aantal benoemenswaardige features zijn onder meer een 2 megapixel camera, muziekspeler, FM-radio en uitbreidbaar geheugen.

 

Samsung E2210

De E2210 oogt bijna ouderwets rond gevormd. Het heeft iets nostalgisch. Veel meer dan het uiterlijk kunnen we echter niet melden, omdat het toestel bijzonder eenvoudig is.

Samsung E2100

De Samsung E2100 is bijzonder simpel, met een VGA camera, FM-radio en een simpel design.

 

Samsung E1360

Ook deze telefoon, uitgerust met GPRS en FM-radio, mag geplaatst worden in het laag-segment van de fabrikant.

 

Samsung E1210

De E1210 is net als de E1360 en de E2100 niet voorzien van allerlei poespas, maar dit toestel zou moeten uitblinken in duurzaamheid. Zou zou de accu van het toestel ontzettend lang meegaan zonder het toestel bij te laden. De telefoon komt in een candybar-formaat.

 

Samsung E1070 & E1100

De E1070 en de E1100 zullen zéér eenvoudige toestellen worden. De enige opvallende functie is de geïntegreerde zaklamp (alleen op de E1100).

 

Andere geruchten

De geruchten gaan dat Samsung een toestel met een 12 megapixel camera zal aankondigen op het World Mobile Congress. Erg zeker is dit echter niet, omdat er nog niets anders bekend is over de telefoon.

 

In deel 2 van deze serie lees je wat de er tot nu toe is uitgelekt over de LG Mobile World Congress releases.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden