Vergelijk 2.437.899 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus voegt nieuwe features toe aan oude modellen

Nieuws OnePlus voegt nieuwe features toe aan oude modellen
Door ,

Net als we van Apple al jaren gewend zijn is ook OnePlus druk bezig met het onderhouden van oudere telefoons. Je hoeft voor sommige functies geen nieuwe telefoon meer te halen.

OnePlus staat wat anders in het smartphone-beleid dan veel van de concurrenten. Doorgaans is het zo dat je voor nieuwe functies van een smartphone ook een nieuwe smartphone moet aanschaffen. OnePlus gaat daar niet in mee. Dat wil niet zeggen dat je een lens met de post kan verwachten om achterop je toestel te plakken. Wat je wel kunt verwachten is een stevige software update.

De OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro beschikken over een paar camerastanden en andere softwarefuncties die bijna iedereen wel zou willen. Dat dachten ze ook op het hoofdkantoor van OnePlus. Daarom komt er nu een update naar een hele reeks oudere OnePlus-toestellen waarin een aantal van die nieuwe functies ook voor de oudere units beschikbaar komen. Dan gaat het over de volgende toestellen: OnePlus 6T, OnePlus 6, OnePlus 5T en OnePlus 5.

Welke functies?

Maar om welke functies gaat het dan? In de update vinden we: FNATIC modus, Zen Modus, Screen Recorder, Quick reply in landscape modus, RAM boost en ook zullen de toestellen Android Q kunnen gaan draaien wanneer OnePlus deze beschikbaar heeft. Verder wordt ook het gedrag van het scherm biij lage helderheid verbeterd zodat het flikkeren minder wordt. Al deze functies komen eerst naar beta-versies voor de OnePlus 6 en 6T, waarna ze ook voor de 5 en 5T beschikbaar komen. Voor de duidelijkheid; dezee functies komen niet alllemaal in dezelfde update.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden