Vergelijk 2.718.591 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 7 Pro teaser: groothoeklens en telelens inbegrepen?

Nieuws OnePlus 7 Pro teaser: groothoeklens en telelens inbegrepen?
Door ,

Het regent op dit moment geruchten wat betreft de te verschijnen OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. De focus vanuit het bedrijf zelf lijkt op de OnePlus 7 Pro gevestigd. De prijsvechter heeft namelijk plaatjes van de inbegrepen camera's van de Pro gedeeld met ons via haar social mediakanaal.

De OnePlus 6T was in vele opzichten een verfijndere versie van zijn voorganger, de OnePlus 6. Had je al een OnePlus 6 in huis? Dan was de drang om over te stappen minimaal, aangezien er buiten het design weinig bijzonders te melden was. Met de nieuwe te verschijnen smartphones pakt OnePlus het een tikkeltje anders aan. Waar de gewone OnePlus 7 wederom een sublieme verbetering van de 6T lijkt te worden, gaat de Chinese fabrikant met de OnePlus 7 Pro all the way.

OnePlus 7 Pro teaser

In een nieuwe teaser van OnePlus zien we namelijk twee bijzondere cameralenzen aan het werk: een groothoek- en een telelens. Het is de verwachting dat enkel de OnePlus 7 Pro de beschikking krijgt over drie camera's, zo kunnen we ook opmaken uit de tekst van de OnePlus-tweet. De drie foto's die elk met een verschillende lens zijn gemaakt, hebben geen EXIF-data meer, waardoor we niet kunnen zien welke telefoon ze heeft gemaakt en welke beeldhoek gebruikt is.

Over de kwaliteit van de camera's valt op het moment van schrijven nog weinig te zeggen. Grote kans dat er met deze beelden is gerommeld op Photoshop of iets dergelijks, laat staan dat ze echt gemaakt zijn door de OnePlus 7 Pro. Over deze praktijken kan Huawei wel meepraten. Wij hopen vooral dat de OnePlus 7 niet het kind van de rekening gaat worden. Hoewel een duurdere, nog meer premium OnePlus 7 Pro geen slecht idee is, moet men niet vergeten dat veel gebruikers van het eerste uur naar OnePlus overstapten vanwege de scherpe prijs. Op 14 mei worden beide OnePlus-telefoons gepresenteerd in Londen.

‘Scherm OnePlus 7 krijgt verversingsratio van 90 hertz’

‘Scherm OnePlus 7 krijgt verversingsratio van 90 hertz’

18 apr 2019 - De OnePlus 7 krijgt een bijzonder scherm. Voor het eerst geeft OnePlus haar vlaggenschip een AMOLED-display met Quad HD+ resolutie. Daarnaast heeft het scherm een extra hoge verversingssnelheid van 90 hertz. De geruchten worden verder aangewakkerd door niemand minder dan Pete Lau.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden