Vergelijk 2.693.293 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Bevestigd: dit heeft de OnePlus 7 Pro allemaal niet

Nieuws Bevestigd: dit heeft de OnePlus 7 Pro allemaal niet
Door ,

Hoewel OnePlus al enkele jaren meedraait in de smartphonewereld, blijft er een duidelijk verschil tussen de oorspronkelijke prijsvechter en de bikkelharde concurrentie. Zo ook qua adverteren. In een vier paginagrote advertentie in The New York Times somt OnePlus op wat de te verschijnen OnePlus 7 Pro allemaal niet heeft.

Met nog enkele weken te gaan tot de officiële release van de nieuwe OnePlus-telefoons komt de geruchtenstroom goed op gang. Zo weten we inmiddels al dat er voor het eerst twee telefoons tegelijkertijd uit de doeken worden gedaan door de flagship killer. Waar de reguliere OnePlus 7 naar alle waarschijnlijkheid de lijn van de OnePlus 6T verder verfijnt, moet de OnePlus 7 Pro het antwoord zijn op de peperdure vlaggenschepen van dit moment met innovatieve features.

OnePlus 7 advertentie

In The New York Times heeft OnePlus de aanstaande lancering van haar telefoons groots aangepakt. De Chinese fabrikant heeft maar liefst vier paginaruimtes ingekocht. Daarin wordt vooral gemeld wat de nieuwe telefoons niet hebben. OnePlus meldt dat er geen toeters en bellen, geen bezel (schermrand), geen notch, geen app-lag, geen bloatware, geen prijskaartje van 2000 dollar én geen willekeurige muziek. Laatstgenoemde bekentenis is een opmerkelijke en verwijst waarschijnlijk naar de exclusieve samenwerking tussen Apple en U2 in 2014, waardoor alle iTunes-gebruikers opgezadeld werden met het nieuwe U2-album.

OnePlus 7 OnePlus 7

In een andere pagina laat het de algemene tevredenheid van smartphoneconsumenten zien, gebaseerd op cijfers van PC Magazine. Daarin scoort OnePlus uiteraard het beste, met boven de grafiek de pakkende titel 'De beste telefoon waar je nog nooit van gehoord hebt', verwijzend naar het nog altijd relatief kleine aandeel van OnePlus in de smartphonewereld. Op de laatste advertentiepagina valt een blauwdruk te zien van de OnePlus 7 Pro, waarin onder meer de gemotoriseerde frontcamera bevestigd lijkt te worden.

Meer over de OnePlus 7 (Pro)

De OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro krijgen naar alle waarschijnlijkheid de beschikking over dezelfde razendsnelle Snapdragon 855-chipset, geklokt op 2,84 GHz. Buiten de iets grotere afmetingen van de Pro ziet het ernaar uit dat het duurdere exemplaar tevens een oled-display krijgt met een verversingssnelheid van 90 hertz. In onderstaand artikel lees je meer over het voordeel van 90 hertz schermen.

‘Scherm OnePlus 7 krijgt verversingsratio van 90 hertz’

‘Scherm OnePlus 7 krijgt verversingsratio van 90 hertz’

18 apr 2019 - De OnePlus 7 krijgt een bijzonder scherm. Voor het eerst geeft OnePlus haar vlaggenschip een AMOLED-display met Quad HD+ resolutie. Daarnaast heeft het scherm een extra hoge verversingssnelheid van 90 hertz. De geruchten worden verder aangewakkerd door niemand minder dan Pete Lau.

(Via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden