Vergelijk 2.736.196 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Honor verliest prototype in trein

Nieuws Honor verliest prototype in trein
Door ,

Honor is een toestel dat het nog niet heeft uitgebracht verloren in een trein en is er nu naar op zoek. Is het een marketingstunt of heeft er daadwerkelijk iemand bij het bedrijf niet op zitten letten?

De echte telefoonkenners zullen het zich nog wel herinneren: een Apple-medewerker verloor zijn prototype iPhone 4 in een bar en een techsite ging ermee aan de haal, door foto's van het toestel op zijn site te publiceren. Honor is natuurlijk een iets minder bekend merk, wat er wellicht mee te maken heeft dat de telefoon nog niet uitgebreid op een website is verschenen, maar het merk is dus wel een prototype kwijt.

Oeps, bedankt

De ongelukkige Honor-medewerker reisde op 22 april tussen Düsseldorf en München en verloor daar dus het prototype, dat was voorzien van een grijs hoesje. Dat grijze hoesje verborg de op de smartphone aanwezige camera, maar meer details dan dat geeft Honor niet. We weten dus niet welk toestel de fabrikant uiteindelijk is verloren in de trein, maar het zou zomaar eens een van de toestellen kunnen zijn die men op 21 mei van plan is aan te kondigen.

Die dag wordt namelijk de gehele Honor 20-familie aangekondigd. Bij de Honor 10 kwamen er vier iteraties: de Honor 10 Lite, 10i, 10 en 10 Pro. We verwachten dat er in ieder geval een Honor 20 Lite en Honor 20 Pro komen, maar echt zeker weten we dat natuurlijk pas op 21 mei. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de aankondiging. Hopelijk vindt iemand dat prototype nog. Of het is een soort verkapte marketingstunt natuurlijk, dat zien we Honor ook nog wel doen.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden