Vergelijk 3.033.963 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 3a in vol ornaat te zien

Nieuws Google Pixel 3a in vol ornaat te zien
Door ,

De Google Pixel 3a lijkt er nu echt aan te komen. Nu zelfs de uiterst betrouwbare leaker Evan Blass van zich laat horen, vermoeden we dat een release niet ver meer weg is. In de getoonde render zien we dat Google vasthoudt aan haar vertrouwde design.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want Google gaat eindelijk weer een midranger op de markt brengen. Na jaren van peperdure Pixel-telefoons gemaakt te hebben, vindt de zoekmachine het hoog tijd om het hogere middensegment een Google-toestel te gunnen. Dat is niet zo gek, want niet iedereen heeft bakken met geld over voor smartphones. Bovendien was de Nexus-serie vroeger zo populair vanwege de scherpe prijskaartjes.

Google Pixel 3a in vol ornaat

De bekende 'leaker' Evan Blass toont in een nieuwe render dat de Google Pixel 3a vooral geen spannende smartphone is op het eerste gezicht. Het ontwerp doet ons denken aan de originele Google Pixel. Aan de voorzijde zijn redelijk flinke randen aanwezig, waar aan de bovenkant een frontcamera en speaker verwerkt in zijn. De vingerafdrukscanner is geplaatst aan de achterkant, evenals één enkele cameralens met flitser. Hoewel de Pixel 3a XL niet op de foto staat, duiden eerdere renders erop dat het ontwerp van de grotere Pixel vrijwel identiek is aan de reguliere Google Pixel 3a.

Voor het design zal je de Google Pixel 3a niet snel kopen. In plaats daarvan lijkt de focus, zoals bij alle voorgaande Pixels, voornamelijk op het betere camerawerk te liggen. Het is interessant om te zien hoe goed de cameraprestaties van de goedkopere Pixel zich verhouden ten opzichte van de vooralsnog superieure Pixel 3 en Pixel 3 XL. Wil je meer weten over de interne specificaties en/of de prijs van de Pixel 3a en Pixel 3a XL? Lees dan onderstaand artikel voor meer informatie.

Google Pixel 3a prijs bekend: dure midranger

Google Pixel 3a prijs bekend: dure midranger

28 mrt 2019 - Geruchten over een goedkope(re) Pixel-telefoon gaan al bijna een jaar rond op het internet. Van een daadwerkelijke release is echter nog altijd geen sprake. Eind 2018 werden we wederom getrakteerd op een Pixel Lite-gerucht. Vermoedelijk gaat het binnenkort echt gebeuren, maar dan onder de naam Google Pixel 3a.

Google Pixel 3a beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Vodafone 24 mnd 150 1000 € 23,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 1500 € 23,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 25,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 27,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 1000 € 28,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 34,00 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 3a aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden