Vergelijk 3.379.374 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google teaser gespot: komst van Pixel 3a aanstaande?

Nieuws Google teaser gespot: komst van Pixel 3a aanstaande?
Door ,

Hoewel je in Nederland niet heel snel iemand rond ziet lopen met een telefoon van Google, werkt de techgigant wel degelijk aan het maken van haar eigen smartphones. De Pixel-telefoons bieden voornamelijk een uitstekende camera en lange update-ondersteuning, maar daar betaal je een hoge prijs voor. De Pixel 3a moet hier verandering in brengen.

Het is alweer ruim 2,5 jaar geleden dat Google op de proppen kwam met haar eigen Pixel-telefoons, de Google Pixel en Pixel XL. Deze en de opvolgers van de originele Pixels onderscheiden zich stuk voor stuk met hun uitstekende camerakwaliteiten, een schone versie van Android en een lange ondersteuningscyclus. Helaas hangt Google altijd een flink prijskaartje aan de Pixels. Aangezien de toestellen van Google officieel niet eens in Nederland uitgebracht worden, kosten de smartphones via de grijze import nog altijd redelijk veel geld.

Google Pixel 3a 'teaser'

Er is echter een verandering op komst. De afgelopen maanden hebben we al diverse berichten geschreven over de Pixel 3 Lite en Pixel 3 XL Lite, goedkopere Google-telefoons die ondanks hun prijs dezelfde voordelen moeten hebben als reguliere Pixels. De toestellen zouden binnen afzienbare tijd worden gepresenteerd, maar in al die maanden is er tot nu toe nog niets officieel naar buiten gebracht. Het enige verschil ten opzichte met de eerste speculaties is dat we er nu vanuit gaan dat de namen anders zijn: Pixel 3a en Pixel 3a XL.

Pixel 3a teaser

Een nieuwe teaser van Google meldt dat er iets groots naar het Pixel universum komt op 7 mei. Of dit ook echt de lanceerdatum zal zijn van de nieuwe Pixels, daar moeten we nog even geduld voor hebben. De gebruikte termen verwijzen vermoedelijk naar de Avengers: Endgame, met als uiteindelijke doel dat diverse Marvel-poppetjes via Playmoji te gebruiken zijn via augmented reality op de Pixel-telefoons. Of het ook verwijst naar de Pixel 3a en 3a XL is onzeker.

T-Mobile en Pixel 3a

Volgens 9to5Google meldt een betrouwbare bron dat T-Mobile in de Verenigde Staten begint met het verkopen van de Pixel 3 en Pixel 3 XL. De compatibiliteit van de Pixel 3a op het T-Mobile-netwerk wordt op dit moment ook onderzocht. Android Police heeft niet veel later bevestigd dat T-Mobile inderdaad bezig is met de Pixel 3a en 3a XL toe te voegen aan haar portefeuille. Ondanks dat het op dit moment onduidelijk is of de goedkopere Pixel-smartphones officieel onze kant op komen, verwachten we dat deze toestellen hoe dan ook via de grijze import alsnog beschikbaar zullen komen voor de Nederlandse markt.

Google Pixel 3a prijs bekend: dure midranger

Google Pixel 3a prijs bekend: dure midranger

28 mrt 2019 - Geruchten over een goedkope(re) Pixel-telefoon gaan al bijna een jaar rond op het internet. Van een daadwerkelijke release is echter nog altijd geen sprake. Eind 2018 werden we wederom getrakteerd op een Pixel Lite-gerucht. Vermoedelijk gaat het binnenkort echt gebeuren, maar dan onder de naam Google Pixel 3a.

Google Pixel 3a beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Vodafone 24 mnd 150 1000 € 21,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 500 € 21,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 24,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 23,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 34,00 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 3a aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden