Vergelijk 3.020.056 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

‘Samsung Galaxy Note 10 Pro in productie’

Nieuws ‘Samsung Galaxy Note 10 Pro in productie’
Door ,

Samsung werkt aan meerdere uitvoeringen van de Samsung Galaxy Note 10. Eén van deze varianten gaat straks door het leven als de Galaxy Note 10 Pro. Benieuwd wat de term ‘Pro’ toevoegt aan het vlaggenschip? Lees dan snel verder.

De lancering van de Samsung Galaxy Note 10 laat nog maanden op zich wachten. Toch maakt de geruchtenmolen nu al overuren. Er wordt al druk gespeculeerd over het volgende grote vlaggenschip van de Koreanen. Sommige bronnen uit de productieketen claimen dat het paradepaardje geen fysieke knoppen krijgt om bijvoorbeeld het geluid mee te bedienen of hem aan en uit te zetten.

Hoewel dat in onze ogen op dit moment nog een brug te ver is, klinken andere geruchten een stuk aannemelijker. We horen al enige tijd dat Samsung meerdere varianten van de Galaxy Note 10 wil gaan lanceren. Een belangrijke reden waarom dat zo plausibel is, heeft met de huidige line-up te maken. De S10-serie bestaat namelijk uit drie modellen: de reguliere Samsung Galaxy S10, de goedkopere Samsung Galaxy S10e en de grootste en krachtigste variant de Galaxy S10 Plus.

‘Samsung Galaxy Note 10 Pro’

Naar verluidt heeft Samsung vergelijkbare plannen voor het vlaggenschip dat we komend najaar verwachten: de Samsung Galaxy Note 10. Naast de normale Note 10 komen de Koreanen volgens het geruchtencircuit tevens met een grotere uitvoering van het vlaggenschip. Volgens de laatste berichten is het instapmodel 6,28 inch in doorsnee. Zijn grote broer heeft een scherm dat maar liefst 6,75 inch in doorsnee is. Bovendien, zo schreven Koreaanse media vorige week, brengt Samsung van beide uitvoeringen een 4G/LTE- en 5G-variant uit. In totaal kunnen we straks dus vier edities van de Samsung Galaxy Note 10 verwachten.

De schermgrootte is niet het enige verschil tussen de reguliere Note 10 en diens tegenhanger. Zo ben je met het instapmodel aangewezen op een dual-camerasysteem. De opgevoerde variant krijgt naar verluidt drie primaire camera’s. Over de resolutie en kunsten van de lenzen is nog niets bekend. Tevens ligt het voor de hand dat hij een significant grotere batterij krijgt.

Voor het eerst horen we een naam van de opgevoerde variant van de Galaxy Note 10. Volgens @UniverseIce, een bekende twitteraar voor wie het laatste smartphonenieuws op de voet volgt, krijgt deze het naamkaartje Samsung Galaxy Note 10 Pro. Het is een mondvol, maar de Chinese twitteraar is overtuigd van zijn zaak. Wie zijn bronnen zijn laat hij in het midden.

Over de Galaxy Note 10

Wat we precies van de Samsung Galaxy Note 10 mogen verwachten, kunnen we nu uiteraard nog niet zeggen. Over de vermeende specificaties hebben we tot op heden nog niets gehoord. Mogelijk wordt hij aangestuurd door de Exynos 9820, de octa-core processor die we momenteel in de Galaxy S10-reeks vinden. Of diens opvolger. We verwachten dat Samsung wederom probeert om de S Pen uit te rusten met nieuwe features. De komende maanden verwachten we nog veel meer geruchten over het vlaggenschip. Als we op iets interessants stuiten, lees je dat uiteraard hier op GSMinfo.nl.

Via

Samsung Galaxy Note 10 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Vodafone 24 mnd onbeperkt 5000 € 54,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 60,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 43,00 € 12,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 6000 6000 € 36,50 € 220,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 47,50 € 144,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy Note 10 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden