Vergelijk 2.953.497 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 7 lanceerdatum gelekt?

Nieuws OnePlus 7 lanceerdatum gelekt?
Door ,

Sinds enkele jaren mogen we bij OnePlus minimaal rekenen op twee smartphones per jaar. Nu het alweer een halfjaar geleden is dat de OnePlus 6T verscheen, ligt een release van de OnePlus 7 in de lijn der verwachtingen. Volgens een nieuw gerucht is de lanceerdatum al bekend.

De OnePlus 6T liet vorig jaar een vrij positieve indruk achter. Net als met elke T-uitvoering was er qua vernieuwingen niet al te veel afgeweken ten opzichte van het reguliere model, in dit geval de OnePlus 6. De echte grote veranderingen lijken te worden doorgevoerd met de OnePlus 7. Hoewel OnePlus zelf officieel nog niets heeft laten weten over haar te verschijnen smartphone, hebben we in diverse artikelen al de gesproken over een OnePlus-telefoon met pop-up-camera.

OnePlus 7 lanceerdatum

In een nieuw bericht van de inmiddels beruchte 'leaker' Ishan Agarwal lezen we dat de OnePlus 7 verwacht wordt op 14 mei. Bijzonder interessant om te zien is dat er gesproken wordt over een OnePlus 7-serie. Dit zou inhouden dat er niet een, maar meerdere smartphones gelanceerd gaan worden. Vooralsnog lijkt het te gaan om twee modellen: een reguliere OnePlus 7 en een OnePlus 7 Pro. Het is voor het eerst dat de prijsvechter twee telefoons op dezelfde datum bekend zal maken.

Wat de exacte meerwaarde van de OnePlus 7 Pro is, daar kunnen we op dit moment enkel over gissen. Het is de verwachting dat beide telefoons in ieder geval gebruikmaken van de razendsnelle Snapdragon 855, een AMOLED-paneel hebben, een flinke lading aan werk- en opslaggeheugen, niet draadloos oplaadbaar zijn, geen koptelefooningang hebben en Dash Charge ondersteunen. De reguliere OnePlus 7 krijgt naar verluidt een 6,5 inch-scherm, terwijl de OnePlus 7 Pro een 6,7 inch display krijgt. Voor nu nemen we geruchten over specs van deze twee krachtpatsers met een flinke korrel zout.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden