Vergelijk 3.379.372 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Razr gespot in bluetooth certificering

Nieuws Motorola Razr gespot in bluetooth certificering
Door ,

Ben je er weer helemaal klaar voor om je telefoon dicht te klappen en het toestel soepel in je skinny jeans te stoppen? Misschien krijg je die kans wel eerder dan je zou denken; de Motorola RAZR lijkt terug te komen.

Inmiddels is het bijna 15 jaar geleden dat Motorola, destijds nog een Amerikaans bedrijf, de Motorola RAZR V3 presenteerde. De 'clamshell phone', of klaptelefoon, was haast een revolutie te noemen met een kleurenscherm, een bijster dunne behuizing en een 0,3-megapixelcamera. Vergeleken met de zakcomputers van vandaag is het geen super toestel, maar 15 jaar geleden werd het ding razend populair.

Het lijkt er sterk op dat Motorola de Razr nieuw leven in wil blazen. In februari kwam het al naar buiten dat Motorola plannen had voor een opvouwbaar toestel. Dan bedoelen we een smartphone waarvan het scherm dubbelvouwt, en niet een old skool klaptelefoon. Nu is er op een website die de certificering van bluetooth producten bijhoudt een Motorola Razr XT2000-1 opgedoken. Ook wordt er direct bevestigd dat het toestel in de Verenigde Staten bij de provider Verizon verkrijgbaar zal zijn.

Schetsen tonen opvouwbare Motorola RAZR

Schetsen tonen opvouwbare Motorola RAZR

22 jan 2019 - Net als Samsung en Huawei werkt Motorola naar verluidt aan een opvouwbare smartphone. Deze laat nu voor het eerst zijn gezicht zien in een patent. Kenners zullen het iconische design onmiddellijk herkennen.

Prijs en beschikbaarheid

Wat ontbreekt uit dit nieuws is of het toestel ook in Europa verkrijgbaar zal worden gemaakt. Als dat wel zo is dan zijn we benieuwd of de nieuwe Razr net als het toestel van 15 jaar geleden een standy-tijd heeft van 10 dagen, al verwachten we daar niet al te veel van. Wat ook niet duidelijk is, is wanneer de Razr op de markt zal komen. Wel lijkt het erop dat het toestel wordt aangedreven door een energiezuinige Snapdragon 710-processor. De prijs van het toestel wordt nu geschat rond de 1500 dollar bij de lancering. Dat lijkt een fors bedrag, en dat is het ook, maar dit prijskaartje ligt een stuk lager dan bij de buigbare concurrentie.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden