Vergelijk 2.444.023 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ajax komt met eigen mobiele abonnementen

Door ,

Om de supporters meer bij de club te betrekken wordt ook de mobiele telefonie gebruikt. Ajax biedt vanaf heden eigen abonnementen aan onder de naam Ajax Mobile. Vooral het gratis bellen met supporters die over hetzelfde abonnement beschikken kan aantrekkelijk zijn.

Ajax MobileAjax biedt voortaan haar eigen telefoonabonnementen aan. Voortaan kunnen alle Ajax fans een eigen Ajax Mobile abonnement afsluiten. De consument heeft de keuze uit drie opties.

  • Ajax Mobile 180 (180 belminuten/SMSjes) €19,95 p/maand.
  • Ajax Mobile 400 (400 belminuten/SMSjes) € 29,95 p/maand.
  • Ajax Mobile 650 (650 belminuten/SMSjes) €45,50 p/maand.

Inhoud van het abonnement

De klant krijgt met dit speciale abonnement zogezegd 'unieke ringtones & wallpapers' en de mogelijkheid om gratis onderling te bellen. Met onderling wordt bedoeld, bellen met mensen die ook een Ajax Mobile abonnement hebben. Bellen en SMS'en naar anderen kost je 7 cent per minuut. MMS'en is met dit abonnement niet mogelijk. De minimale contractduur van een Ajax abonnement is 24 maanden. Bellen gaat via het KPN netwerk.
Binnen de bundel maak je gebruik van het mobiele internet voor 25ct. per MB. Buiten de bundel zijn de kosten 50ct. per MB.

Waarom Ajax Mobile?

Ajax Mobile appVolgens commercieel directeur Henri van der Aat is de dienst bedoeld om supporters directer te betrekken bij alles wat er met hun club gebeurt. Ajax heeft het initiatief gestart in samenwerking met 6GMobile en Service2Media. In appstores van Apple, BlackBerry en Android is voortaan ook een gratis, nieuwe app te downloaden waarmee je inderdaad op de hoogte gehouden wordt van al 020-voetbalnieuws. Het grote voordeel is natuurlijk dat klanten met een Ajax Mobile abonnement gratis kunnen bellen. Wie op basis van clubvoorkeur zijn vrienden selecteert kan hierdoor voordelig uit zijn. Ook voor Johan Cruijff, die redelijk wat adviezen voor Ajax heeft, kan dit abonnement best eens lucratief zijn.

Bij aanschaf van een Ajax Mobile abonnement krijg je bovendien een gratis Samsung Galaxy S of Samsung Galaxy 3 (ook wel Galaxy Apollo genoemd) cadeau. Deze wordt naar je toegestuurd in een speciale Ajax box.

Ajax Mobile op iPhone

Ajax app op iPhone

Is Ajax de enige?

Nee! Ajax is tot nog toe wel de enige die het idee zover heeft doorgevoerd. Er zijn verschillende clubs die al enkele jaren speciale club abonnementen aanbieden waarmee je gratis kunt bellen met supporters die ook een dergelijk abonnement hebben. Hier is net als bij Ajax Mobile wel altijd een Fair Use Policy van kracht. Kijk hieronder voor de aanbiedingen:

Bron: Ajax.nl

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden