Vergelijk 3.166.861 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 7 lekt opnieuw uit, met kleine veranderingen

Nieuws OnePlus 7 lekt opnieuw uit, met kleine veranderingen
Door ,

De OnePlus 7 lekt de laatste tijd vaak uit, en ditmaal zijn de specificaties en een nieuwe render van de voorkant bekend geworden. De render is echter niet in lijn met eerdere leaks.

Een waterval aan lekken, zo valt de informatievoorziening rondom de OnePlus 7 de laatste tijd het beste te omschrijven. Op dit moment kan OnePlus alleen nog maar een strik er omheen doen en de OnePlus 7 aan iedereen tonen, want de verwarring slaat toe. Welk lek moeten we nu precies geloven? Twee dagen geleden dachter we het finale antwoord te hebben, met een foto van het toestel in het wild en daarvoor nog met die foto corresponderende renders. 

Specificaties OnePlus 7

Toen besloot het toestel op te duiken bij een retailer, Giztop, die overigens niet in Nederland actief is. Op de foto die erbij is geplaatst is echter de voor OnePlus kenmerkende alert slider nergens te bekennen. De volumetoetsen op de zijkant zitten er nog wel, maar zijn niet meer een geheel. Genoeg aanleiding voor GSMArena om deze render in ieder geval niet geloofwaardig te achten.

De op de site van Giztop te vinden specificaties acht men overigens wel betrouwbaar, iets waar wij ook zo onze vraagtekens bij hebben. Met dit soort zaken is het echter wel vrij voorspelbaar wat de hardware gaat zijn. Zo durven we onze hand er wel voor in het vuur te steken dat OnePlus de 7 uitrust met een Snapdragon 855-chipset. De 12GB aan werkgeheugen klinkt ook plausibel, net als de 256GB opslaggeheugen. Het scherm wordt 6.5 inch groot en is voorzien van AMOLED. Aan de achterkant zitten drie camera's, aan de voorkant slechts een enkele, met 16 megapixel.

Hoewel we van een aantal specificaties wel vrij zeker weten dat ze kloppen, valt over de rest nog geen zinnige uitspraken te doen. We zullen moeten wachten tot de officiële aankondiging tot we zeker weten wat OnePlus met de 7 voor ons in petto heeft, maar we verwachten in de tussentijd nog wel het nodige aan leaks.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden