Vergelijk 3.166.861 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Twijfels over 'gelekte' OnePlus 7 met pop-up-camera

Nieuws Twijfels over 'gelekte' OnePlus 7 met pop-up-camera
Door ,

Het Mobile World Congress ligt inmiddels achter ons, maar helemaal gedaan is het smartphonegeweld nooit. Hoewel OnePlus aanwezig was op deze beurs, presenteerde het geen nieuwe smartphone. In een gelekte afbeelding zien we de vermoedelijke OnePlus 7 wel. Heel waarheidsgetrouw lijkt de foto echter niet.

Met de OnePlus 6T zette de jonge, Chinese smartphonefabrikant opnieuw een grote stap voorwaarts. Als een van de eerste telefoons beschikt de 6T over een vingerafdrukscanner achter het scherm. Na het MWC 2019 is dat, zeker na de release van de Samsung Galaxy Fold en Huawei Mate X, niet meer het meest innovatieve stukje smartphonetechnologie. De OnePlus 7 belooft echter wederom een kekke feature met zich mee te brengen. De notoire 'leaker' Onleaks toont in zijn nieuwste bericht een afbeelding van de OnePlus 7 met pop-up-camera.

OnePlus 7 pop-up-camera

Deze technologie zorgt ervoor dat de frontcamera('s) niet te allen tijde te zien zijn tijdens het gebruik. De lenzen zitten verwerkt in een speciaal stukje dat normaal gesproken in het toestel zit, en automatisch naar boven schuift wanneer je de camera nodig hebt. Hoewel je zo je twijfels kunt hebben over de robuustheid van dit mechanisme op de lange termijn, geeft het fabrikanten wel de mogelijkheid om een telefoon met minimale randen én zonder notch of camera-uitsnede te bewerkstelligen. Helaas is er nog veel twijfel over de echtheid van de foto van OnLeaks. Op Weibo, de Chinese equivalent van Twitter, zou het plaatje al bestempeld zijn als 'nep'. 

OnePlus 7

De pop-up-camera is nog verre van gemeengoed in de hedendaagse toestellen. Toch bestaat de technologie al een tijdje; medio 2018 lanceerde Vivo de Vivo Nex en Vivo Nex S. Allebei de toestellen zijn uitgerust met een pop-up-camera. Helaas hebben geen van deze smartphones het levenslicht gezien in Europa. De Oppo Find X is de smartphone die nog het dichtst in de buurt komt van deze technologie. In plaats van een pop-up-camera maakt de gehele telefoon gebruik van een uitschuifmodule voor zowel de camera's aan de voor- als achterzijde. 

OnePlus 6T beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 26,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 27,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 28,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 33,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 34,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Alle OnePlus 6T aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden