Vergelijk 3.379.372 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Bixby-knop uit te schakelen op Samsung Galaxy S8 en S9

Nieuws Bixby-knop uit te schakelen op Samsung Galaxy S8 en S9
Door ,

Samsung luistert naar consumenten en komt met een lang geanticipeerde update. Binnenkort wordt het mogelijk om de Bixby-toets naar eigen smaak in te vullen.

Sinds een paar jaar heeft Samsung een deel van haar toestellen uitgerust met een speciale toets om haar slimme assistent op te roepen; Bixby. In een tijd waar het design van telefoons steeds opgeruimder wordt en knoppen verdwijnen, zette Samsung daar een knopje bij. Het meest frustrerende voor gebruikers was dat de knop niet voor iets anders te gebruiken is dan voor Bixby, en dat je de functie van de knop alleen uit kon schakelen door Bixby in het geheel it te schakelen.

Dat tijdperk komt ten einde. De Samsung Galaxy S10, en ook de S10e en S10 Plus, zijn al in staat om de knop in zijn geheel uit te schakelen, of om er een andere app of functie op in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld de knop gebruiken om de camera van het toestel te openen of om je agenda er bij te pakken. Dit blijft echter niet exclusief voor de nieuwste reeks toptoestellen. Samsung is namelijk met updates bezig om deze nieuwe functionaliteit toe te voegen aan de Samsung Galaxy S8 en S9.

Hands-on: Galaxy S10e, S10 en S10 Plus

Hands-on: Galaxy S10e, S10 en S10 Plus

20 feb 2019 - Het hoge woord van de Android-marktleider is er weer uit; De nieuwe reeks Galaxy-handsets is gepresenteerd. Tijdens Galaxy Unpacked in San Francisco werd het trio groots aangekondigd als het toppunt van 10 jaar Samsung Galaxy-smartphones. GSMinfo.nl mocht er al eventjes mee aan de slag.

Bixby

Het wordt na de update dan mogelijk om met één druk op de knop je zelf gekozen app te openen en met een dubbele druk op de knop Bixby. Het blijft dus toch een beetje een Bixby-toets. Vooral in Nederland is deze nieuwe functionaliteti een prettige vooruitgang. Bixby is namelijk nog niet beschikbaar in de Nederlandse taal en daar lijkt Samsung ook niet al te veel haast mee te hebben. Op dit moment zit de Bixby-toets voor velen vooral in de weg, maar binnenkort is het dus mogelijk om het toestel nog verder te personaliseren.

(via)

Samsung Galaxy S10 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 7000 € 31,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 4000 4000 € 34,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 39,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 42,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S10 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden