Vergelijk 2.425.257 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Officiële foto's van Nokia 9 PureView lekken uit

Nieuws Officiële foto's van Nokia 9 PureView lekken uit
Door ,

De officiële foto's van de Nokia 9 PureView zijn uitgelekt. Wat kunnen we precies verwachten van dit toestel, dat aankomende zondag zal worden aangekondigd? De foto's geven al een boel weg.

De aankondiging van Nokia aankomende zondag heeft nog maar weinig verrassingen in petto voor ons. HMD, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de Nokia-merknaam, zal niet blij zijn dat deze renders nu uitlekken. Op de afbeeldingen is de Nokia 9 PureView in volle glorie te bewonderen, met zijn vijf camera's achterop en scherm zonder notches aan de voorkant.

Specificaties Nokia 9 PureView

Dat PureView slaat natuurlijk op de maar liefst vijf camera's aan de achterkant, maar we weten niet alleen de specificaties van de camera's. Het scherm aan de voorkant wordt een AMOLED-variant en daaronder zit een vingerafdrukscanner. De vijf camera's aan de achterkant worden bijgestaan door een dubbele led-flitser en een laser autofocus. Leuk detail: de camera's op de achterkant zijn geplaatst in de vorm van een pijl naar beneden. Tezamen met de flitser en autofocus vormen de camera's op de achterkant een hexagoon.

Nokia 9 Nokia 9 Nokia 9

Een aantal dingen missen ook op de Nokia 9. Zo zijn we bijvoorbeeld niet enthousiast over de afwezigheid van een koptelefoonaansluiting. Dat deed HMD al eerder bij de Nokia 8 Sirocco maar was bij de andere toestellen nog niet gedaan. Gelukkig is de Nokia 9 wel voorzien van Android One, wat betekent dat je veel en frequent updates krijgt. Wat de Nokia 9 betreft lijkt het er dus op dat HMD aankomende zondag geen verrassingen meer voor ons heeft, maar dat weten we natuurlijk pas op zondag echt zeker.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden