Vergelijk 3.487.848 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Galaxy S10 frontcamera filmt in 4K met beeldstabilisatie'

Nieuws 'Galaxy S10 frontcamera filmt in 4K met beeldstabilisatie'
Door ,

Er is al bizar veel uitgelekt over de te verschijnen Galaxy S10-serie van Samsung. Met nog een week te gaan tot de officiële release lijkt werkelijk niets meer ons te gaan verrassen bij de lancering. Vandaag weten we zelfs hoe scherp de frontcamera zijn werk doet.

Het begin van 's werelds grootste mobiele technologiebeurs laat nog even op zich wachten. De laatste week van februari is gereserveerd voor het evenement waar de meest invloedrijke techfabrikanten én techgerelateerde media ter wereld aanwezig zijn. Samsung wil met haar nieuwe Galaxy S10-lijn de grote massa al voor zijn. Naar verluidt doet het alledrie de S10-exemplaren uit de doeken op 20 februari tijdens haar eigen evenement, dat de naam Unpacked met zich meedraagt. 

Galaxy S10 4K frontcamera

Het merendeel van de informatie op het event zal naar alle waarschijnlijkheid al lang en breed bekend zijn bij de aanwezigen. De afgelopen maanden is er namelijk bijzonder veel gelekt over de nieuwe S10-lijn. In plaats van krampachtig zoveel mogelijk informatie binnenskamers proberen te houden, komt Samsung via onderstaande teaser naar buiten met écht iets nieuws, zonder dat het expliciet specificaties vermeldt. De video in kwestie toont een smartphone die in 4K opneemt en over beeldstabilisatie beschikt. Terwijl andere telefoons wazige beelden afleveren, moet de Galaxy S10 hier absoluut geen last van hebben.

Het is niet helemaal duidelijk of Samsung 4K video bedoelt. Dit zou wel het meest voor de hand liggen. Een foto wordt vrijwel nooit geportretteerd als 4K-resolutie, wat neerkomt op 8 megapixel. En 8 megapixel voor een frontcamera is verre van onderscheidend op de hedendaagse smartphonemarkt. De Nokia 8 is de eerste telefoon die in een resolutie van 4K video's op kon nemen met de frontcamera. Het vlaggenschip van moederbedrijf HMD Global uit 2017 beschikt echter niet over beeldstabilisatie.

Galaxy S10e en Galaxy Fold

Het is nog niet bekend of alle Galaxy S10-telefoons gebruikmaken van een dergelijke geavanceerde frontcamera. Wij vermoeden dat de feature exclusief is voor de Galaxy S10 Plus, aangezien deze als enige nieuwe Samsung-telefoon over twee frontcamera's beschikt. De S10 blijft een twijfelgevalletje, maar de Galaxy S10e zal zeker niet zo geavanceerd zijn. Er moet immers ergens op bezuinigd worden gezien de significant lagere prijs voor laatstgenoemde toestel. De naam van de goedkope variant, voorheen bekend als Galaxy S10 Lite, is eveneens bevestigd doordat deze term op Samsungs Franse webshop staat.

Onthulling Samsung Galaxy Fold op 20 februari

Onthulling Samsung Galaxy Fold op 20 februari

12 feb 2019 - Heb je volgende week woensdag al wat te doen? Samsung komt dan met een hele spannende aankondiging op de proppen. De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant onthult dan officieel haar eerste opvouwbare smartphone: de Samsung Galaxy Fold.

Op 20 februari is de reguliere Galaxy S10-lijn niet het enige wat Samsung presenteert. De opvouwbare telefoon zal ook eindelijk het levenslicht zien. Nadat we eind vorig jaar een sneak peek kregen van het futuristische apparaat, weten we nu zeker dat de Samsung Galaxy Fold ten tonele verschijnt voordat het Mobile World Congress in Barcelona van start gaat.

Samsung Galaxy S10 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 33,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 7000 € 36,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 5000 € 54,00 € 18,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 27,00 Bekijken
Ben 24 mnd 100 500 € 31,50 € 125,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 42,50 € 24,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy S10 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden