Vergelijk 2.987.877 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G8 ThinQ render: weinig nieuws onder de zon

Nieuws LG G8 ThinQ render: weinig nieuws onder de zon
Door ,

Het duurt nog anderhalve week voordat het smartphonegeweld daadwerkelijk losbarst op het Mobile World Congress. Veel is echter al bekend van wat we gaan zien op de beurs. Zo ook de LG G8 ThinQ, een telefoon die met zijn looks bepaald geen potten weet te breken.

Het gaat niet zo heel goed met de smartphonetak van LG. Terwijl de Zuid-Koreaanse broer Samsung nog altijd indrukwekkende cijfers realiseert, kampt de andere techgigant jaar na jaar met dalende verkopen. Dat terwijl het best prima telefoons aflevert. Een goed voorbeeld hiervan is de LG G7 ThinQ. Het eerste vlaggenschip uit 2018 van de fabrikant mag dan niet zo heel spannend zijn, hij presteert wel goed. Met de LG G8 ThinQ lijkt het bedrijf wederom niet veel aandacht te besteden aan looks, maar we betwijfelen of men daarmee wegkomt.

LG G8 ThinQ render

In een nieuwe 'leak' van @evleaks zien we dat de G8 in bijzonder veel opzichten lijkt op zijn voorganger. Ook zijn er tal van overeenkomsten te vinden met de LG V40 ThinQ, het meest recente premium toestel dat sinds vorige week verkrijgbaar is in Nederland. Naast redelijke randen aan de boven- en onderkant is er wederom een inkeping aanwezig. Hoewel hier een geavanceerde Time of Flight-camerasensor in verwerkt zit, betwijfelen we of het nieuwste product van LG een succes wordt. De Galaxy S10 ziet er bijvoorbeeld een stuk moderner uit.

LG G8 ThinQ

Verder verwachten we dat de G8 ThinQ de eerste G-smartphone is met een oled-scherm, gemaakt door de fabrikant zelf. Naast een reguliere camera is er een groothoeklens geplaatst aan de achterzijde, waardoor je relatief meer op de gevoelige plaat kunt vastleggen dan met een gewone cameralens. Een ander pluspunt is het behouden van de koptelefooningang. LG rust haar toppers doorgaans uit met een Hi-Fi Quad DAC, waardoor de mobiele telefoon je trakteert op een sublieme geluidskwaliteit. We verwachten dat de LG G8 ThinQ lancering plaatsvindt op 24 februari.

‘LG G8 krijgt zweefgebaren’

‘LG G8 krijgt zweefgebaren’

23 jan 2019 - Nog even en LG onthult haar nieuwste vlaggenschip, de LG G8. Over wat zich onder de motorkap bevindt wil de Zuid-Koreaanse smartphonemaker uiteraard nog niets kwijt. In een video die de fabrikant onlangs online heeft gezet, lijkt ze een eerste hint weg te geven over een vrij unieke eigenschap van het toestel: zweefgebaren.

LG G8s ThinQ beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1500 € 22,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 4000 4000 € 25,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 1000 € 27,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 30,00 € 0,- Bekijken
Alle LG G8s ThinQ aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden