Vergelijk 2.987.877 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G8 ThinQ heeft geavanceerde dieptesensor aan voorkant

Nieuws LG G8 ThinQ heeft geavanceerde dieptesensor aan voorkant
Door ,

Het is spannend om te zien of LG dit jaar de concurrentie weet bij te benen. Terwijl Samsung en consorten de meest kekke design uit de hoge hoed toveren, blijft de LG G8 ThinQ naar verluidt erg conservatief. Gelukkig lijkt er onder de motorkap wel genoeg speciaals aanwezig te zijn.

Normaal gesproken lekt er het een en ander uit voordat een smartphone officieel uit de doeken wordt gedaan. Kijk maar eens naar de Samsung Galaxy S10, een telefoon waar inmiddels zo goed als alles al over bekend is. Wat dat betreft heeft LG met een stuk minder 'leaks' te maken. In plaats daarvan komt het nog voor de lancering van de LG G8 ThinQ naar buiten met nieuws over de te verschijnen smartphone. Opvallend, maar ons hoor je er niet over klagen.

LG G8 krijgt geavanceerde dieptesensor

In een persbericht meldt de Zuid-Koreaanse fabrikant dat er aan de voorzijde van de LG G7 ThinQ-opvolger een frontcamera zit die gebruikmaakt van een Time of Flight-sensor. Deze speciale dieptesensor specifiek is gemaakt om de afstand tot objecten te meten. Dit gebeurt aan de hand van een infraroodlaser. De technologie is vooral handig wanneer je aan de slag gaat met Augmented Reality, ook wel bekend als AR. Een andere gebruiksmogelijkheid is de mogelijkheid om geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie te verwerken in de LG G8 ThinQ.

LG G8 laat zich voor het eerst zien: weinig verrassingen

LG G8 laat zich voor het eerst zien: weinig verrassingen

18 jan 2019 - Door alle gekte rondom Samsung, Huawei, Sony en consorten zou je bijna vergeten dat LG ook 'gewoon' aanwezig is op het Mobile World Congress. Tot op heden hadden we nog niets vernomen van de te verschijnen LG G8. Nu hij eindelijk is opgedoken, kunnen we niet anders dan stellen dat hij op het eerste oog wat tegenvalt.

In een eerder artikel spraken we al over het nogal conservatieve ontwerp van de LG G8 ThinQ. Zo blijft de notch behouden, maar dankzij het persbericht van LG snappen we ook waarom. Door deze speciale sensor is er meer ruimte nodig aan de voorzijde, net als bij de iPhone X. De achterzijde beschikt over twee camera's. Of hier ook een geavanceerde dieptesensor zit, wagen we te betwijfelen. De Honor View 20 heeft hier wel een ToF-sensor zitten, dus het is zeker mogelijk. Over de specs van de LG G8 ThinQ is op dit moment nog niets bekend. De lancering van de Zuid-Koreaanse topper wordt verwacht op 24 februari.

LG G8s ThinQ beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1500 € 22,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 4000 4000 € 25,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 1000 € 27,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 30,00 € 0,- Bekijken
Alle LG G8s ThinQ aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden