Vergelijk 3.443.849 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus vraagt community om OxygenOS-functie te ontwerpen

Nieuws OnePlus vraagt community om OxygenOS-functie te ontwerpen
Door ,

OnePlus heeft in de loop der jaren een hechte band opgebouwd met haar community. Dat komt onder meer door te luisteren naar de kritieken van haar fans. Vandaag zet het bedrijf een volgende stap om deze relatie nog sterker te maken aan de hand van haar OxygenOS Product Manager.

OnePlus streeft ernaar om te leveren wat de OnePlus-community graag ziet. Als we iets hebben geleerd van OnePlus-telefoons, is dat de achterban graag een wonderschoon scherm, razendsnelle prestaties en een lekker vlotte software wil hebben zonder al te veel gekke fratsen. Hoewel een schone versie van Android al een vrij rappe ervaring biedt, doet OnePlus daar nog een schepje bovenop met haar eigen OxygenOS-schil. Ook zijn er enkele exclusieve features meegeleverd met deze schil, waardoor hij daadwerkelijk een meerwaarde krijgt. De OnePlus 6T is als meest recente smartphone hier een uitstekend voorbeeld van.

OxygenOS Product Manager

Speciaal voor haar trouwe community heeft OnePlus vandaag de OxygenOS Product Manager gelanceerd. Een hele mond vol, maar het komt er in het kort op neer dat OnePlus' trouwe achterban dankzij dit product zijn of haar eigen ideeën kan opsturen om OxygenOS te verrijken. Iedereen kan ideeën, concepten en vernieuwingen inzenden via het OnePlus-forum. Het beste idee wordt door het software-team van OnePlus tot leven gebracht en geïmplementeerd in de eerstvolgende versie van OxygenOS.

OnePlus 6T

Niet alleen wordt het winnende idee van iemand daadwerkelijk toegepast, ook krijgt hij of zij een uitnodiging inclusief VIP-ervaring voor de volgende OnePlus-lancering waaraan diegene heeft meegewerkt. Natuurlijk hoort daar de gloednieuwe OnePlus-telefoon bij als prijs. Voordat je met volle moed begint aan een lange monoloog over wat er in de nieuwe OxygenOS-versie moet komen te staan, raden we je ten zeerste aan om eerst meer te lezen over deelnamevoorwaarden. In het verleden zijn dankzij de community al uiterst nuttige functies als Gaming Mode, Gesture Control en de alert sliderfuncties geïmplementeerd, dus je moet niet bang zijn voor stevige concurrentie!

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden