Vergelijk 3.492.032 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Nieuwe mobiele abonnementen KPN gelekt'

Nieuws 'Nieuwe mobiele abonnementen KPN gelekt'
Door ,

KPN staat als mobiele provider niet bepaald bekend als de meest goedkope optie. Wel een zeer degelijke, en dat is iets wat veel klanten trekt. Desalniettemin vindt KPN het achter de schermen toch tijd voor wat meer data per abonnement, zo blijkt uit gelekte informatie.

KPN is op moment van schrijven één van de vier grote telecomproviders in Nederland. Naast Vodafone, T-Mobile en Tele2 (waarvan laatstgenoemde binnenkort in T-Mobile opgaat) weet de Koninklijke PTT Nederland nog altijd zijn mannetje te staan. Via Tweakers is duidelijk geworden dat KPN per 4 februari 2019 diverse bundels aan gaat passen. Uit een screenshot wordt duidelijk dat veel van de databundels verdubbeld worden, terwijl de 25GB-optie verdwijnt.

Nieuwe mobiele abonnementen KPN

Op onderstaande afbeelding zien we een tabel met diverse bundels en het daar bijbehorende prijskaartje. De getoonde KPN-abonnementen hebben allemaal een duur van 2 jaar. De bovenste zijde van het tabel gaat om prijzen zonder KPN Compleet. Deze term wordt gebruikt voor klanten die van meerdere KPN-producten gebruikmaken, en hierdoor relatief goedkoper uit zijn dan consumenten die besluiten om geen ander KPN-product aan te schaffen.

KPN, mobiele abonnementen

Voortaan heb je als klant de optie om of 150 belminuten/sms'jes, óf een onbeperkt aantal belminuten en sms'jes. Laatsgtenoemde keuze is mogelijk in combinatie met elke databundel en kost je twee euro meer per maand. De huidige abonnementen geven je nog niet de mogelijkheid om bij elke databundel onbeperkt bellen aan te schaffen. KPN heeft aan Tweakers bevestigd dat het vanaf maandag nieuwe mobiele abonnementen gaat aanbieden, maar wil verder nog geen officiële details prijsgeven. 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden