Vergelijk 2.492.994 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Opvouwbare Samsung-smartphone te zien in gelekte teaser

Nieuws Opvouwbare Samsung-smartphone te zien in gelekte teaser
Door ,

Het is alweer een paar maanden geleden dat we een glimp op hebben mogen vangen van de vouwbare Samsung-smartphone. Naar alle waarschijnlijkheid komt deze telefoon dit jaar op de markt, maar het is voor nu verrassend stil. Een nieuwe, uitgelekte teaser van de Zuid-Koreanen laat wederom een opvouwbaar exemplaar zien.

Op 7 november vorig jaar presenteerde Samsung een conceptmodel van haar opvouwbare telefoon in San Francisco. De technologie die erachter schuilt, krijgt de naam Infinity Flex Display met zich mee, verwijzend naar de (op)vouwbaarheid van het oled-scherm. Helaas bevond het prototype zich in een flinke hoes en was de belichting zo gemaakt dat je buiten het scherm nog niets zag van het design. In een nieuwe teaser, gelekt door SlashLeaks, zien we iets meer van Samsungs eerste opvouwbare smartphone.

Teaser opvouwbare Samsung-smartphone

In de video zien we diverse futuristische apparaten die nog niet het levenslicht hebben gezien. Daar tussenin bevinden zich een Galaxy S9 en Galaxy Note 9. Een andere opvallende aanwezige is een opvouwbare smartphone. Hoewel de futuristische materialen nogal ver van de werkelijkheid lijken te zitten, ziet het toestel met zijn flexibele display er relatief gezien helemaal niet zo futuristisch uit. Eenmaal uitgeklapt is het een tablet, en in de gesloten modus maak je gebruik van de voorzijde die zo groot is als een reguliere telefoon. Dit doet ons verrassend veel denken aan het eerder getoonde prototype.

Hoewel het uiteindelijke model qua design wellicht wat afwijkt van de versie in de teaser, verwachten we niet dat er veel veranderd zal worden aan het ontwerp. Daarbij: dichter bij de opvouwbare telefoon van Samsung zijn we tot nu toe nog niet gekomen. Naar alle waarschijnlijkheid presenteert Samsung op 20 februari haar eerste toestel met Infinity Flex Display. Of hij ook echt de naam Galaxy F meekrijgt, durven we niet met zekerheid te zeggen. Wel is duidelijk dat op 20 februari ook de nieuwe Galaxy S10-lijn uit de doeken wordt gedaan, waarover je in onderstaand artikel meer kunt lezen.

Samsung Galaxy S10 en S10 Plus in alle geuren en kleuren gelekt

Samsung Galaxy S10 en S10 Plus in alle geuren en kleuren gelekt

1 feb 2019 - Het heeft even geduurd, maar de kogel is eindelijk door de kerk: afgaande op de meest recente berichtgeving weten we exact hoe de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus eruitzien. Daarnaast is bekend in welke kleuren de twee smartphones beschikbaar zullen komen.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden