Vergelijk 2.449.416 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Nokia duikt op in certificering

Nieuws Nieuwe Nokia duikt op in certificering
Door ,

De Nokia die nu is opgedoken in de certificering van de FCC zal naar alle waarschijnlijkheid binnenkort officieel worden geïntroduceerd. Dit is wat we nu al weten.

Waarschijnlijk weten we over een maand waar we precies aan toe zijn, maar de nu uitgelekte specificaties en foto prikkelen toch onze nieuwsgierigheid. In de certificering van de FCC is namelijk een Nokia opgedoken, die naar alle waarschijnlijkheid zal worden geïntroduceerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona eind februari. Met welk toestel we precies van doen hebben is nog niet precies duidelijk, maar dat weerhoudt ons niet ervan een gokje te wagen.

Specificaties van de Nokia

Aan boord van de Nokia is in ieder geval 2GB werkgeheugen en 16GB opslag, al lijkt er ook een versie te komen met 3/32GB respectievelijk. Het modelnummer is TA-1157 en het lijkt alle frequenties die hier in Nederland gebruikt worden te ondersteunen. Wel lijkt 5GHz-ondersteuning afwezig te zijn wat duidt op dat we hier met een budgettoestel te maken hebben. Dat viel overigens ook al af te leiden uit de andere specificaties.

Dit alles betekent dat we hier te maken hebben met een Nokia die zich onder de Nokia 6 positioneert. Met een maximaal beeldschermdiagonaal van 5.15 inch wordt het in ieder geval geen groot toestel. Het zou dus kunnen dat we hier te maken hebben met de opvolger van de Nokia 5.1. Een andere mogelijkheid is dat dit de nieuwe Nokia 3.1 wordt. Die laatste lijkt vooral te kloppen qua schermverhouding.

Voorlopig zullen we het met deze gebrekkige info moeten doen, maar aangezien de telefoon nu door de certificering gaat betekent dat we niet lang meer hoeven wachten. Wij zetten ons geld in op de nieuwe Nokia 3.1 maar we staan uiteraard open voor suggesties.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden