Vergelijk 2.563.016 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Details over LG met 5G bekendgemaakt

Nieuws Details over LG met 5G bekendgemaakt
Door ,

Er is iets meer bekend geworden over wat LG tijdens Mobile World Congress voor ons in petto heeft. De LG-smartphone gaat over 5G beschikken, maar krijgt ook een niet kinderachtige chipset en dito koeling mee.

De kogel is door de kerk: op Mobile World Congress in Barcelona is LG van plan een smartphone met 5G-mogelijkheden aan te kondigen. Daarmee is LG zeker niet de enige, want onder andere Samsung en Huawei zijn ook druk bezig met een 5G-smartphone. Ook OnePlus is bezig met een 5G-telefoon. De vraag is natuurlijk: wie levert de beste telefoon af?

Flinke hardware

De LG 5G wordt dus aangekondigd op MWC. Voor LG komt de 5G-golf eigenlijk net een paar jaar te laat. Met zijn kenmerkende LG G-serie is het inmiddels aanbeland bij LG G7. Was dat twee jaar eerder geweest, hadden we ons geld defnitief ingezet op de LG G5G als toestelnaam. Hoe de nieuwe 5G-telefoon van LG gaat heten, is vooralsnog niet duidelijk. Wel weten we een paar andere details.

Zo krijgt de LG 5G een Snapdragon 855 van Qualcomm, die aan een 4000 mAh sterke batterij wordt gekoppeld. Verder weten we dat het koelsysteem dat debuteerde in de LG V40 opnieuw zijn opwachting gaat maken, ofschoon in een omvangrijkere vorm. Deze 'Vapor Chamber' zorgt voor de nodige koeling, wat zou betekenen dat de warmteontwikkeling van de nieuwe chipset ook is toegenomen.

lg heatpipe 5G

Mobile World Congress zal eind februari plaatsvinden. Het wordt interessant om alle fabrikanten dan de nieuwe toestellen te zien presenteren, niet in de laatste plaats LG. Uit de nu bekend geworden details komt in ieder geval een interessant beeld naar voren, waardoor we de LG-presentatie in de MWC-kalender nog maar eens extra omcirkelen.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden