Vergelijk 3.856.068 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G7-kwartet in vol ornaat gespot

Nieuws Motorola Moto G7-kwartet in vol ornaat gespot
Door ,

De Motorola Moto G-lijn is al jaren bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Waar we in 2018 al drie smartphones van de zesde generatie mochten verwelkomen, heeft de fabrikant er dit jaar maar liefst vier voor ons in petto.

Het is alweer een tijdje geleden dat Google het ooit o zo grote Motorola van de hand heeft gedaan. Het Chinese bedrijf Lenovo nam met gepaste trots de merknaam over in de hoop er nog iets van te maken. Hoewel het nog niet echt wil vlotten met het produceren van waardige high-end smartphones, zijn we zeker te spreken over de altijd voordelige G-lijn. Waar we tot aan de G5-serie maximaal twee toestellen mochten verwachten, werd dat aantal vorig jaar verhoogt naar drie stuks: de Moto G6, Moto G6 Plus en de goedkopere Moto G6 Play

Motorola Moto G7-kwartet

Een gebrek aan gewaagdheid kunnen we Lenovo niet ontkennen, want het moederbedrijf stemt ermee in dat we dit jaar maar liefst vier nieuwe G-smartphones gaan zien in Europa. Althans, dat meldt MySmartPrice op basis van betrouwbare bronnen. Naast de standaard Motorola Moto G7 komt er een krachtigere en grotere Moto G7 Plus, een goedkopere Moto G7 Play en een andere budgetoptie met een joekel van een accu die de naam Moto G7 Power met zich meekrijgt. Hieronder zie je van links naar rechts de reguliere versie, de Plus, de Play en de Power.

Moto G7 Moto G7 Plus Moto G7 Play Moto G7 Power

Opvallend zijn de verschillende designkeuzes die de fabrikant heeft doorgevoerd. Bij alle modellen blijft er een kinnetje aan de onderkant zichtbaar, waardoor er genoeg ruimte overblijft om het Motorola-merknaam daar neer te plempen. Waar de reguliere Moto G7 en Moto G7 Plus uitgerust zijn met een simpele regendropnotch, beschikken de G7 Play en G7 Power over een flinke inkeping die ons nog het meest doet denken aan de iPhone X. Het idee hierachter is ons vooralsnog ontgaan.

Specs en prijzen Moto G7-smartphones

De Moto G7 Play komt in de kleuren goud en blauw en maakt gebruik van de nieuwe Snapdragon 632. Hij krijgt een prijskaartje van slechts 149 euro, waardoor hij enkele tientjes goedkoper zal zijn dan de G6 Play bij release. De Moto G7 Power verschijnt in paars en zwart en gaat 209 euro kosten. De telefoon heeft onder de motorkap een Snapdragon 625 liggen én een dikke 5000 mAh aan accucapaciteit inclusief snellaadondersteuning. 

De reguliere Moto G7 en Moto G7 Plus krijgen een Snapdragon 660 meegeleverd. De reguliere variant koop je naar verluidt in het zwart of wit, terwijl de Plus in een blauwe en rode versie geleverd zal worden. Prijskaartjes van de laatste twee zijn nog niet bekend. Helaas is een exacte releasedatum eveneens nog niet duidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid presenteert Motorola haar nieuwe kwartet voor, op of tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, dat eind februari plaatsvindt.

Motorola Moto G7 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1000 € 15,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 1000 € 16,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd - 2000 € 17,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 17,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 28,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 2147483647 € 61,00 € 0,- Bekijken
Alle Motorola Moto G7 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden