Vergelijk 3.443.849 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G8 laat zich voor het eerst zien: weinig verrassingen

Nieuws LG G8 laat zich voor het eerst zien: weinig verrassingen
Door , - 1 reactie

Door alle gekte rondom Samsung, Huawei, Sony en consorten zou je bijna vergeten dat LG ook 'gewoon' aanwezig is op het Mobile World Congress. Tot op heden hadden we nog niets vernomen van de te verschijnen LG G8. Nu hij eindelijk is opgedoken, kunnen we niet anders dan stellen dat hij op het eerste oog wat tegenvalt.

UPDATELG topman Ken Hong spreekt de renders tegen in een tweet.

LG heeft ons vorig jaar getrakteerd op slechts één smartphone uit het high-end segment, namelijk de LG G7 ThinQ. Het toptoestel van de Zuid-Koreanen wist ons positief te verrassen met zijn uitstekende prestaties. Helaas was de concurrentie moordend en de prijs niet scherp genoeg om de Samsungs en Apples van deze wereld het leven zuur te maken. Wellicht dat dit ook een reden was om de LG V40 ThinQ in eerste instantie niet uit te brengen in Europa; hij zou zich wellicht niet terugverdienen. In februari probeert LG het echter alsnog met laatstgenoemde toestel.

Waar is de headphone jack gebleven? Alle excuses op een rij

Waar is de headphone jack gebleven? Alle excuses op een rij

16 jan 2019 - Met het jaar slinkt het aantal high-end smartphones met een koptelefooningang. Het is moeilijk te ontkennen dat Apple deze trend heeft ingezet, maar wat was de reden van deze techgigant en waarom volgen zo veel concurrenten slaafs deze stap? GSMinfo.nl zet de redenen van alle medeplichtige fabrikanten op een rijtje.

LG G8 renders weinig verrassend

Enfin, genoeg over de LG V40 ThinQ. Hieronder zie je de eerste afbeeldingen van de LG G8. Of hij ook de fantastische term ThinQ draagt, is op dit moment nog niet bekend. De renders zijn afkomstig van de alom beruchte @OnLeaks, een leaker die ons trakteerde op diverse smartphones de afgelopen maanden en jaren. Het eerste wat ondergetekende opvalt aan de G8 is de aanwezigheid van de koptelefooningang. Deze functie wordt vaker zonder logische reden verwijderd, maar de Zuid-Koreaanse smartphonetak met Samsung en LG houdt vooralsnog stand.

LG G8 LG G8 LG G8 LG G8

Verder moeten we bekennen dat de LG G8 niet erg spannend is op het eerste oog. Zo is de notch behouden gebleven, zien we nog altijd een redelijke kin aan de onderzijde en is zit er een gewone vingerafdrukscanner aan de achterzijde van het toestel. De horizontale opstelling van de camera's doet ons nog het meeste denken aan de LG V30. Of de G8 net als de V30 de beschikking krijgt over een oled-paneel van de Zuid-Koreaanse fabrikant zelf is op dit moment nog niet bekend.

Verdere specs en release

Verdere details over de interne specificaties, prijs, en releasedatum laten nog even op zich wachten. Voor nu hopen we dat LG niet de G8 in hetzelfde prijssegment categoriseert als de andere nieuwe vlaggenschepen, want een technologisch hoogstandje lijkt de G8 niet te worden. En laat dat nu net wel het geval zijn bij de concurrentie, waaronder de Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10 in het wild: gat in display wordt mode

Samsung Galaxy S10 in het wild: gat in display wordt mode

4 jan 2019 - Samsung heeft met haar Galaxy S-lijn de afgelopen jaren zeker niet teleurgesteld. Hoewel consumenten wellicht meer hadden verwacht van de laatste editie, is de Galaxy S9 alsnog een prima smartphone. Voor de Galaxy S10 pakt de fabrikant echter flink uit, te beginnen met een rigoureuze designverandering.

LG G7 ThinQ beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 22,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 23,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 500 € 24,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 28,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 33,00 € 0,- Bekijken
Alle LG G7 ThinQ aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden