Vergelijk 2.380.785 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG onthult wanneer toestellen Android Pie krijgen

Nieuws LG onthult wanneer toestellen Android Pie krijgen
Door , - 2 reacties

De kogel is door de kerk. LG heeft aangekondigd wanneer welke toestellen een update naar Android 9 Pie krijgen. Onder andere de LG G7 ThinQ en de LG V40 ThinQ kunnen binnenkort een update naar Pie verwachten.

De LG G7 ThinQ is nu al enige tijd op de markt, maar draait vooralsnog op Android 8 Oreo. Dat dit gaat veranderen wisten we al: LG had reeds aangekondigd dat het toestel zou worden voorzien van een update. Wanneer dat glorieuze moment plaats zou vinden was tot op heden niet duidelijk, maar ook hier heeft LG inmiddels helderheid in geschept. Nog dit eerste kwartaal kunnen gebruikers de update verwachten op hun toestel.

You get an update, you get an update

Niet alleen de LG G7 ThinQ krijgt een update, ook de LG V40 ThinQ en de V35 krijgen een update. De LG G6 wordt uiteraard ook niet vergeten. Een aantal LG-smartphones die niet in Nederland zijn verschenen completeren het rijtje. Dat maakt het volgende rijtje:

Deze lijst betekent in ieder geval dat bezitters van een LG G7 ThinQ niet langer dan april hoeven wachten op een update naar Android 9 Pie. Tegelijkertijd is het een geruststelling voor de bezitters van een LG G6; hun update komt er aan. Echt snel zal dat niet gebeuren, maar het is in ieder geval iets. Met deze update in aantocht wordt de LG G7 ThinQ in ieder geval een stuk aantrekkelijker als aanschaf. Met een vanafprijs van minder dan 400 euro is de LG G7 ThinQ stiekem best een goede deal geworden.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden