Vergelijk 3.383.743 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Pixel 3 Lite te zien in hands-on

Nieuws Pixel 3 Lite te zien in hands-on
Door ,

De Pixel 3 Lite is volledig uitgelekt. In een video is het nieuwe toestel goed te zien, en dat terwijl de aankondiging nog lang niet is geweest. De goedkope Pixel krijgt hetzelfde design als zijn grote broers mee, maar levert hier en daar wel wat in.

Bij Google zijn ze niet zo goed in het verborgen houden van hun aankomende toestellen. Eerder lekten al de nieuwe Pixels volledig uit voordat ze officieel door Google werden geïntroduceerd, en nu lijkt de Pixel 3 Lite hetzelfde lot beschoren. In een video lijkt iemand al een volledig werkend exemplaar van de Pixel 3 Lite te hebben bemachtigd, en een uitgebreide hands-on is het gevolg.

Alles op straat

In de hands-on komen alle facetten van het toestel mooi aan bod. Zo valt mooi te zien dat het metaal dat de Pixel 3-serie kenmerkt niet wordt doorgetrokken op de Lite-versie: die is van plastic. De camera aan de achterkant is nog wel van hoge kwaliteit. Qua hardware is het wel wat minder: je zal het moeten doen met een Snapdragon 670-chipset met 4GB werkgeheugen. Niet bepaald een enorme straf, maar topspecificaties zijn het ook weer niet.

Pixel 3 Lite

Het scherm is 5.6 inch groot en krijgt een Full HD+-resolutie mee. Bovenin is, in tegenstelling tot de reguliere Pixels, geen notch te vinden. Of en wanneer de Pixel 3 Lite naar Nederland komt is op dit moment nog allerminst duidelijk. Met de reguliere Pixels is het altijd een beetje dubbel, want ze verschijnen wel in webwinkels maar vaak voor astronomische prijzen en dan betreft het ook nog grijze import.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden