Vergelijk 3.858.104 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 7 foto 'gelekt': afscheid van de notch?

Nieuws OnePlus 7 foto 'gelekt': afscheid van de notch?
Door ,

OnePlus is lekker bezig op de smartphonemarkt met haar razendsnelle vlaggenschepen. Nu we ongeveer elk halfjaar een nieuwe OnePlus mogen verwachten, is er enkele maanden na de release van de 6T alweer nieuws over zijn opvolger, de OnePlus 7. Deze telefoon krijgt wellicht een uitschuifmechanisme.

Met de OnePlus 6 introduceerde de Chinese prijsvechter haar eerste toestel met de vermaledijde inkeping. Je vindt het een verschrikking of het boeit je niets, maar een inkeping zal (hopelijk) nooit geliefd worden door iemand. Die boodschap leek men begrepen te hebben toen we de OnePlus 6T aan de tand hadden gevoeld het afgelopen jaren. Niet alleen was hij weer net iets beter dan de 6, ook was de inkeping namelijk flink geslonken in grootte. 2019 moet het 'jaar van de notch' echter snel doen vergeten.

'OnePlus 7 krijgt uitschuifmechanisme'

Althans, dat blijkt uit de eerste vermoedelijke foto van de OnePlus 7, de onoriginele doch logische naam van de OnePlus 6T-opvolger. De foto is afkomstig van SlashLeaks. Hij heeft de foto op Weibo gevonden, de Chinese equivalent van Twitter. De oorspronkelijke bron is niet volledig te verifiëren, waardoor we vooralsnog een slag om de arm houden wat betreft het waarheidsgehalte. Toch kunnen we enig enthousiasme niet onderdrukken bij het zien van de foto.

oneplus 7

Op de foto ziet het ernaar uit dat de OnePlus 7 (links op de foto) nog dunnere randen zal krijgen dan de OnePlus 6T, die naast zijn opvolger is gelegd. De frontcamera lijkt in eerste instantie verdwenen, maar de originele bron vermeldt dat het toestel van een uitschuifmechanisme gebruikmaakt. Deze technologie kennen we van de Oppo Find X, niet geheel toevallig een fabrikant die onderdeel is van hetzelfde moederbedrijf BBK Electronics.

Meer OnePlus 7 nieuws

Bovenstaande afbeelding is niet de eerste foto van het nieuwe OnePlus-toestel. Aan het eind van vorig jaar werden we getrakteerd op een foto gemaakt tijdens een OnePlus-meeting, waar enkele interessante prototypes op de tafel lagen. Zo was er ook een met maar liefst drie camera's aan de achterzijde. Of bovenstaande foto de voorkant is van dit prototype met drie camera's is niet bekend. Het is vrij normaal dat een bedrijf van tevoren diverse prototypes ontwikkelt, om er vervolgens een uit te kiezen die gelanceerd zal worden.

Gelekt: is dit de OnePlus 7?

Gelekt: is dit de OnePlus 7?

20 dec 2018 - Het jaar is alweer bijna ten einde, waardoor we in 2018 zo goed als geen interessante onthullingen meer verwachten. De geruchten en 'leaks' blijven echter op volle toeren draaien. Ook het nieuwe toestel van OnePlus blijft niet onopgemerkt.

OnePlus 6T beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 28,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd - 2000 € 30,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 7000 € 31,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 2000 € 31,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 5000 € 40,00 € 0,- Bekijken
Alle OnePlus 6T aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden