Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung deelt info over release opvouwbare smartphone

Nieuws Samsung deelt info over release opvouwbare smartphone
Door ,

Samsung liet ons enkele maanden geleden met gepaste trots kennismaken met het Infinity Flex Display. Deze schermtechnologie moet de standaard worden voor opvouwbare smartphones van de Zuid-Koreaanse fabrikant. De techgigant heeft meer informatie vrijgegeven over de release van haar eerste vouwbare telefoon.

We hebben er letterlijk al jaren over geschreven: de buigbare en/of opvouwbare smartphone. Telkens met goede hoop, maar uiteindelijk bleek het te mooi om waar te zijn. Gelukkig doorbrak Samsung afgelopen november eindelijk die traditie en kwam het met een werkend conceptmodel op de proppen. Het Samsung Infinity Flex Display is een van de meest revolutionaire stukjes technologie op de mobiele markt. Hoewel de fabrikant destijds zich nog niet uitliet over een releasedatum voor haar eerste smartphone met deze technologie, is daar dankzij de Amerikaanse techbeurs CES 2019 verandering in gekomen.

Samsung opvouwbare smartphone release

Op het CES is Samsung een van de vele prominenten die aanwezig is op de beurs. Het was natuurlijk de hoop dat een woordvoerder of andere topman iets zou melden over de release van haar Infinity Flex Display-smartphone, en het lijkt alsof de gebeden zijn gehoord. Suzanna de Silva, Samsungs directeur van Productstrategie en Marketign, bevestigde aan Digital Trends dat deze telefoon op de planning staat om ergens in de eerste helft van 2019 in de winkels te liggen.

Samsung presenteert opvouwbaar Infinity Flex Display

Samsung presenteert opvouwbaar Infinity Flex Display

7 nov 2018 - Samsung en vooruitstrevende technologie gaan al jaren hand in hand. Na AMOLED is de nieuwe grote uitvinding het buigbare scherm. Samsung geeft het de naam Infinity Flex Display mee, en op het eerste gezicht ziet de technologie er bijzonder interessant uit.

Ondanks dat een exacte releasedatum achterwege is gelaten, lijkt het zeer waarschijnlijk dat Samsung deze smartphone samen met de Galaxy S10 of net na de release presenteert. Wel is het zo goed als zeker dat de eerste opvouwbare smartphone van de Zuid-Koreanen niet te betalen zal zijn door elke consument. Het verwachte prijskaartje ligt rond de 1500 tot 2000 euro, mits we de laatste geruchten hierover moeten geloven. We verwachten dat meer info over deze smartphone bekendgemaakt zal worden op het Mobile World Congress in Barcelona, dat eind februari plaatsvindt.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden