Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S10 in het wild: gat in display wordt mode

Nieuws Samsung Galaxy S10 in het wild: gat in display wordt mode
Door ,

Samsung heeft met haar Galaxy S-lijn de afgelopen jaren zeker niet teleurgesteld. Hoewel consumenten wellicht meer hadden verwacht van de laatste editie, is de Galaxy S9 alsnog een prima smartphone. Voor de Galaxy S10 pakt de fabrikant echter flink uit, te beginnen met een rigoureuze designverandering.

Zelfs in de smartphonemarkt lijken ze af en toe radeloos te zijn in hoe deze bijzondere stukjes technologie verder ontwikkeld kunnen worden. Volgens velen kwam de Galaxy S8 al vrij dicht bij de perfecte smartphone, maar dat toegeven zou niet bevorderend zijn voor de verkoopcijfers. De cijfers van de Galaxy S9 en S9 Plus zijn hier een goed voorbeeld van. Vandaar dat fabrikanten aan de slag zijn gegaan met het verwijderen van de randen op het scherm, met als gevolg dat we in 2018 overspoeld zijn met regendrupnotches en andere grotere inkepingen. Of 2019 echt beter te noemen zal worden met de speciale uitsnede voor de frontcamera? Dat wagen we te betwijfelen.

Samsung Galaxy S10 met gat in display gespot

Recentelijk is er een foto op Twitter geplaatst door de alom beruchte 'leaker' Evan Blass, met daarop afgebeeld de vermoedelijke Samsung Galaxy S10. Hoewel we geruchten vrijwel altijd met een flinke korrel zout nemen, is Evan wel al enkele jaren succesvol met zijn geruchten omtrent de nieuwe Galaxy S-serie. Op de afbeelding zelf zien we dat Samsung een kleine ruimte aan de rechterzijde van het scherm heeft vrijgemaakt voor de frontcamera. Het is echter niet de eerste smartphone van de Zuid-Koreanen die een speciale camera-uitsnede heeft; die eer is weggelegd voor de Galaxy A8s, een midranger die exclusief is gelanceerd in China.

Het is nog afwachten geblazen in hoeverre andere fabrikanten zullen volgen met een dergelijke camera-uitsnede. Fabrikanten als Huawei en Apple hebben bij haar topmodellen namelijk geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie geïmplementeerd aan de frontcamera, waardoor een enkele uitsnede voor één lens niet mogelijk lijkt. Over ruim anderhalve maand lanceert Samsung op het Mobile World Congress in Barcelona naar alle waarschijnlijkheid haar nieuwe Galaxy S10-lijn. Tot die tijd zal er echter zeker het een en ander nog gelekt worden over het vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse techgigant.

Samsung Galaxy S9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 27,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 28,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 30,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 36,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 36,50 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd onbeperkt 10000 € 48,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S9 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden