Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Actie: 100 euro terug bij aanschaf Galaxy S9 (Plus) of Note 9

Nieuws Actie: 100 euro terug bij aanschaf Galaxy S9 (Plus) of Note 9
Door ,

Wil je het nieuwe jaar beginnen met een gloednieuwe smartphone? Dan heeft Samsung wellicht een interessante actie voor je. Als je nu een Samsung Galaxy S9, Galaxy S9 Plus of Galaxy Note 9 koopt, krijg je 100 euro teruggestort op je bankrekening. Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen lees je hieronder.

Er gaat niets boven een nieuwe smartphone. Een beter begin van je nieuwe jaar kunnen wij ons maar moeilijk voorstellen. In een tijdperk waarin bijna wekelijks nieuwe telefoons verschijnen, is het lastig om een nieuw toestel uit te kiezen. Zelfs wij dreigen soms de bomen door het bos niet meer te zien.

Samsung maakt het voor een stuk gemakkelijker om een nieuwe telefoon te kiezen. De Koreaanse smartphonemaker begint het nieuwe jaar met een lucratieve kortingsactie. Lucratief voor consumenten welteverstaan. Als je nu een Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus of Samsung Galaxy Note 9 koopt, krijg je 100 euro cashback van de fabrikant. Daar moet je uiteraard wel iets voor doen. Wij leggen je de spelregels van de kortingsactie uit.

Over de Samsung cashbackactie

Om te beginnen heeft Samsung een actieperiode in het leven geroepen. Deze loopt van 31 december 2018 tot en met 17 februari 2019. Oftewel, als je binnen nu en anderhalve maand een Galaxy S9, Galaxy S9 Plus of Galaxy Note 9 koopt, heb je recht op 100 euro. Daarvoor moet je een paar dingen doen. Allereerst moet je de smartphone kopen bij een van de deelnemende winkels. Onder meer Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en KPN doen mee aan deze actie. De volledige lijst van deelnemende winkels vind je op de promotiepagina van Samsung. Het is belangrijk dat je goed op de EAN-code let, zeg maar het identificatienummer van het toestel. Ieder model heeft zijn eigen EAN-code. De deelnemende codes vind je eveneens op de actiepagina van Samsung.

Samsung Galaxy Note 9

Als je het juiste toestel in de actieperiode bij een van de deelnemende retailers hebt gekocht, moet je je aankoop registreren bij Samsung. Daarvoor moet je een Samsung account aanmaken. Zodra deze actief is kun je je aankoop aanmelden. Om zeker te weten dat jij een promotiemodel hebt gekocht en niet een ander, moet je een foto van het aankoopbewijs en de streepjescode met IMEI-nummer en EAN-code uploaden. Zo weet Samsung dat je slechts één keer per aangekocht product kunt deelnemen. Je hebt tot uiterlijk tot 4 maart 2019 de tijd om je aankoop aan te melden bij Samsung. Aanmeldingen die na deze datum binnenkomen worden niet in behandeling genomen.

Als je alles goed hebt gedaan ontvang je binnen zes weken het bedrag van 100 euro op je bankrekening. Per huishouden mogen maximaal drie gezinsleden deelnemen aan deze actie. Tot slot eist Samsung dat deelnemers 18 jaar of ouder zijn en in Nederland woonachtig zijn. Koop je liever geen los toestel, maar een in combinatie met een abonnement? Ook dat is geen probleem.

Prijs

Door de kortingsactie zijn de vlaggenschepen van Samsung voordeliger dan ooit. Zo kostte de Samsung Galaxy S9 bij lancering nog 849 euro. De adviesprijs is inmiddels enkele honderden euro’s gedaald tot 549 euro. De Samsung Galaxy S9 Plus haal je al in huis vanaf 639 euro, de Galaxy Note 9 voor 779 euro. En daar gaat de 100 euro voor de cashbackactie nog van af. Tel uit je winst.

Samsung Galaxy S9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 27,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 28,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 30,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 36,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 36,50 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd onbeperkt 10000 € 48,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S9 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden