Vergelijk 3.855.258 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola P40 renders en specificaties uitgelekt

Nieuws Motorola P40 renders en specificaties uitgelekt
Door ,

De renders van de Motorola P40 zijn online verschenen. Daarin valt goed te zien hoe het toestel eruit gaat zien. Over een eventuele releasedatum is helaas nog niets bekend.

Dankzij een aantal renders en een behoorlijk blitse video weten we nu hoe het aankomende toestel van Motorola eruit gaat zien. Nee, niet de Moto G7. Dit is de opvolger van de Motorola P30, en zal dus naar alle waarschijnlijkheid Motorola P40 gaan heten. Of het toestel ook daadwerkelijk met die naam door het leven gaat weten we niet, maar dat is ook tegelijkertijd zo ongeveer het enige dat we niet weten.

Lekker renderen

In de renders valt te zien dat Motorola (en dus eigenlijk Lenovo) behoorlijk leentjebuur speelt bij een niet nader te noemen telefoonfabrikant uit Cupertino, Californië. De appel valt voor de Motorola P40 duidelijk niet ver van de boom als we kijken naar de camera-bump. Motorola had de afgelopen tijd vaak een cirkelvormige camera-bump op de achterkant maar dat tijdperk is duidelijk voorbij.

Moto P40 Moto P40 Moto P40 Moto P40

Met een 6.2 inch scherm en een gaatje in het scherm voor de front-camera is de P40 is de nieuwe Motorola in ieder geval erg hip en modern. Onderaan het toestel is nog een kleine rand onder het scherm te vinden, maar verder is het scherm dankzij de vernuftige oplossing met de frontcamera geheel voorkantvullend.

Op dit moment weten we nog niet wanneer we de P40 kunnen verwachten. Behalve dan dat het naar alle waarschijnlijkheid in 2019 zal zijn. We sluiten ook niet uit dat Motorola uiteindelijk voor een andere naam voor het toestel zal gaan kiezen. Zodra we meer weten, lees je dat uiteraard op GSMinfo.nl.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden