Vergelijk 4.228.033 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android Pie bèta voor OnePlus 5 en OnePlus 5T beschikbaar

Nieuws Android Pie bèta voor OnePlus 5 en OnePlus 5T beschikbaar
Door ,

OnePlus is een van de eerste fabrikanten die de Android Pie-update heeft geïmplementeerd op haar toestellen. Doordat de prijsvechter weinig smartphones uitbrengt, kan het ook relatief makkelijk en snel oudere apparaten van snelle updates voorzien. Reguliere gebruikers van de OnePlus 5 en OnePlus 5T mogen voor het einde van het jaar namelijk al aan de taart.

OnePlus heeft het maar druk in de laatste maand van 2018. De Chinese fabrikant lanceerde gisteren met gepaste trots de OnePlus 6T McLaren Edition. Deze gepimpte versie van het laatste vlaggenschip is een echte eyecatcher, niet in de laatste plaats vanwege zijn gelikte uiterlijk. Er is ook een nieuwe, rappe snellaadtechnologie present. Dankzij de 10GB RAM is multitasken een eitje voor de krachtpatser. Over de reguliere OnePlus 6T waren we een tijdje terug al erg over te spreken, maar de McLaren Edition verbetert de bestaande formule nog dunnetjes.

OnePlus 6T review

OnePlus 6T review

29 okt 2018 - De OnePlus 6T is het toestel dat zijn DNA uit de OnePlus 6 haalt, maar daar gekke trucjes mee uithaalt. Kan het toestel ons bekoren en is het de update waard? Dat lees je in deze review.

OnePlus 5(T) Android Pie bèta

Hoe dan ook vergeet OnePlus niet haar oudere toestellen de nodige aandacht te geven. Enkele weken geleden kreeg de OnePlus 6 al een update naar Android Pie, en de oudere OnePlus 5 en OnePlus 5T gaan er nu zo goed als zeker aan geloven met de meest recente bètaversie. Deze software-update brengt onder andere de beveiligingspatch van november 2018 met zich mee, waardoor beide oud-vlaggenschepen bestand zijn tegen indringers van buitenaf.

Naast veiligheid is er uiteraard ook het een en ander aangepast en toegevoegd dankzij de update. Zo is de interface grondig aangepakt, wordt het beheer van applicaties op de achtergrond geoptimaliseerd, is er een nieuwe 'Niet Storen-modus', en zijn er diverse verbeteringen toegepast aan het weersysteem van de vlaggenschepen. Ben je in het bezit van een OnePlus 5T, dan krijg je tevens de beschikking over de nieuwe navigatiemethode, namelijk veeggebaren. Hierdoor is de traditionele navigatiebalk niet meer nodig en heb je meer schermoppervlak tot je beschikking.

Release oudere versies

De update moet inmiddels beschikbaar zijn voor alle OnePlus 5- en OnePlus 5T-gebruikers. Ben je nog geen bètagebruiker? Via de OnePlus-website vind je precies waar je moet zijn om de nieuwe software-versie te kunnen downloaden. Het is nog niet duidelijk of de OnePlus 3 en OnePlus 3T ook een dergelijke bèta mogen verwelkomen op termijn.

(Via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden