Vergelijk 4.222.451 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Dit is de OnePlus 6T McLaren Edition

Nieuws Dit is de OnePlus 6T McLaren Edition
Door ,

Kun je niet wachten op de officiële onthulling van de OnePlus 6T McLaren Edition? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op Twitter zijn officieel ogende foto’s verschenen waarop het toestel vanuit alle gaten en hoeken is te bewonderen.

Nog even en OnePlus onthult een nieuwe uitvoering van haar huidige vlaggenschip, de OnePlus 6T. Op dinsdag 11 december vindt namelijk het OnePlus McLaren Launch Event plaats in het McLaren Technology Centre in Woking in het Verenigd Koninkrijk. Dat de Chinese smartphonemaker haar vlaggenschip samen met McLaren een nieuw likje gaat geven, staat buiten kijf: dat doet OnePlus immers bij iedere Special of Limited Edition van haar vlaggenschepen. Volgens het geruchtencircuit is er ook onder de motorkap flink gesleuteld. Zo hoorden we de afgelopen weken onder meer geruchten over 10GB werkgeheugen en 256GB intern geheugen.

Dit is ‘m dan

Maar hoe komt hij er nou uit te zien? Dat is een vraag waar we enkel over kunnen speculeren. Of beter gezegd: over ‘konden’ speculeren. Inmiddels zijn de eerste plaatjes van de nog te verschijnen flagship killer online verschenen. Ze zijn afkomstig van Ishan Agarwal, een Indiase tiener die bewezen heeft zeer goede connecties te hebben in Aziatische kringen. In het recente verleden is hij veelvuldig door internationale media geciteerd. Nog beter: achteraf bleek hij het bij het juiste eind te hebben. Alle reden dus om hem goed in de smiezen te houden.

Via Twitter verspreidde hij de onderstaande tweet. Daarin is allerlei promotie- en persmateriaal van de OnePlus 6T McLaren Edition te zien. Qua vormgeving ziet hij er hetzelfde uit als het huidige topmodel, zij het dat hij geelgekleurde accenten heeft aan de randen van het frame. Ook lijkt het erop dat hij een stukje textuur heeft aan de achterkant. Deze doet ons denken aan de Xiaomi Pocophone F1 Kevlar Edition, of het remspoor van autobanden als je je fantasie gebruikt.

Verder lezen we dat het vlaggenschip met ‘Warp Charge 30’ is uitgerust. Hiermee claimt OnePlus dat het toestel na 20 minuten al voldoende is opgeladen om er een hele dag tegenaan te kunnen. Wellicht is de beschrijving een verwijzing naar de output van de bijgeleverde oplader: 30 watt. De meeste quick chargers komen niet verder dan 20 watt. Dat betekent dus dat de OnePlus 6T McLaren Edition een stuk sneller op volle kracht is dan de gemiddelde high-end smartphone. Verder bevestigt de flyer dat OnePlus’ nieuwste toestel 10GB RAM krijgt voor ‘snellere prestaties’.

OnePlus 6T McLaren Edition

OnePlus 6T beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 1000 € 27,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 500 € 27,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 28,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 2000 € 31,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 33,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Alle OnePlus 6T aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden