Vergelijk 4.175.094 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG: oplossing voor G7 ThinQ bootloop-probleem

Nieuws LG: oplossing voor G7 ThinQ bootloop-probleem
Door ,

Eerder deze week meldden we al dat meerdere LG-gebruikers getroffen zijn door bootloop-problemen. Na een update klagen T-Mobile-klanten dat hun Zuid-Koreaans vlaggenschip niet meer normaal op kan starten. Een oplossing is echter gevonden, zo laat laten LG en T-Mobile weten.

T-Mobile is niet alleen een grote speler in Nederland. De van oorsprong Duitse telecomprovider is over heel de wereld een grote speler. Dat geeft natuurlijk veel macht, maar ook veel verantwoordelijkheid. Zo ook wanneer je op de een of andere manier verantwoordelijk lijkt te zijn voor het veroorzaken van een groot bootloop-probleem. LG heeft al geen beste reputatie wat betreft bootloops, maar het probleem lijkt dit keer meer bij de provider dan de fabrikant te liggen.

LG G7 ThinQ bootloop-problemen opgelost

Een bootloop is het probleem dat een smartphone zich bij het opstarten na een paar seconden weer opnieuw opstart zonder dat je het homescreen hebt gezien. De bootloops bij LG G7 ThinQ-smartphones zijn gestart na een update voor enkel de T-Mobile-versies. Behoor je tot een van de getroffenen? Dan kun je vanaf dinsdag bij een winkel van T-Mobile je G7 inleveren, zo laat de provider weten in een reactie op haar forum. Een alternatief is om contact op te nemen met de LG Benelux, waarna een persoonlijke oplossing wordt verzorgd. Eerdere toestellen zijn volgens LG en T-Mobile succesvol hersteld. In het merendeel van de gevallen zijn ook de persoonlijke gegevens behouden na de fix. 

Ben je in het bezit van een defecte LG G7? Dan adviseert de fabrikant om vooral geen reset uit te voeren, waardoor je gegevens verwijderd worden. De kans is volgens LG namelijk aanwezig dat je gegevens behouden kunnen blijven, waardoor een reset in principe overbodig zou zijn. De fatale update van 3 december is inmiddels al verbeterd en opnieuw uitgebracht. Gebruikers van de LG G7 kunnen nu met een gerust hart deze update binnenhengelen. De bootloop-problemen zijn jammer, want het vlaggenschip van LG is hartstikke prima verder. Meer weten over deze high-end smartphone? Check dan hieronder onze LG G7 ThinQ review.

LG G7 ThinQ review

LG G7 ThinQ review

24 jun 2018 - De LG G7 ThinQ is het nieuwste toestel uit de stal van LG. In deze uitgebreide review gaan we in op alle eigenschappen en kijken we of het de moeite waard is.

LG G7 ThinQ beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 16,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 1000 € 20,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 1000 € 20,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd - 2000 € 22,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 5000 € 26,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 30,00 € 0,- Bekijken
Alle LG G7 ThinQ aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden