Vergelijk 2.623.989 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Overname Simpel door T-Mobile een feit

Door ,

Aanbieder van Sim-Only abonnementen Simpel is overgenomen door T-Mobile. Het grootste verschil dat Simpel-bellers zullen ondervinden, is dat zij vanaf november niet meer via het netwerk van KPN, maar via dat van T-Mobile zullen bellen.

T-Mobile, één van de grootste providers van Nederland, heeft sim-only aanbieder Simpel overgenomen. Voorheen maakten klanten van Simpel gebruik van de KPN-netwerk. Dit wordt nu dus het netwerk van T-Mobile. Simpel staat bekend als een echte budgetaanbieder voor mobiel bellen. Ondanks dat het bedrijf wordt overgenomen en het netwerk van T-Mobile nu standaard wordt, zal Simpel voor wat betreft de bedrijfsvoering onafhankelijk blijven. 

Overname Simpel

Eén van de voordelen van de overname voor de klant moet de betere functionering van de klantenservice zijn. Omdat men een groter concern achter de hand heeft, moeten vragen sneller afgehandeld zijn. Vanaf november zal de definitieve verschuiving van sim-only abonnementen van Simpel met het netwerk van KPN naar T-Mobile een feit zijn. Klanten kunnen al wel vanaf 15 oktober via het T-Mobile netwerk bellen. Zij worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de wijziging en geïnformeerd worden over de gevolgen. Het zou gaan om z'n 100.000 klanten.

Bron: De Telegraaf

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden