Vergelijk 3.928.053 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Meerdere LG G7-gebruikers geplaagd door bootloops

Nieuws Meerdere LG G7-gebruikers geplaagd door bootloops
Door ,

De LG G7 ThinQ is alweer ruim een half jaar in de Nederlandse winkels te vinden. We waren erg te spreken over het vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant, maar de nieuwste update brengt enkele gebruikers flink in de problemen.

LG levert vrijwel altijd prima vlaggenschepen af. Vooral over de G-serie zijn we vaak erg te spreken. Zo ook dit jaar, toen de fabrikant met de G7 ThinQ op de proppen kwam. In de maanden die volgden verliep het vrijwel vlekkeloos; van enige bootloop-problemen zoals in het verleden leek geen sprake. Helaas is er aan deze 'foutloze' periode een einde gekomen. Meerdere LG G7-gebruikers die aangesloten zijn bij T-Mobile melden namelijk dat hun smartphone niet meer op een normale manier opstart.

LG G7 ThinQ review

LG G7 ThinQ review

24 jun 2018 - De LG G7 ThinQ is het nieuwste toestel uit de stal van LG. In deze uitgebreide review gaan we in op alle eigenschappen en kijken we of het de moeite waard is.

LG G7 bootloop

Naar alle waarschijnlijkheid treden de problemen op vanwege de meest recente update voor de LG G7. Toestellen lopen uit zichzelf vast en starten vervolgens een bootloop-procedure, maar het probleem kan ook starten nadat gebruikers zelf hun toestel opstarten. Wanneer je smartphone zich bij het opstarten na een paar seconden weer opnieuw opstart zonder dat je het homescreen hebt gezien, dan zit je telefoon in een bootloop.

Hoe en waarom het probleem alleen lijkt voor te komen bij T-Mobile gebruikers, is op dit moment nog niet bekend. Deze problemen zijn het afgelopen weekend gemeld in diverse Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland en Hongarije. LG Benelux laat in een reactie weten dat ze het heel vervelend vinden dat deze problemen zijn ontstaan. De fabrikant geeft de hoogste prioriteit aan het vinden van de oorzaak én de oplossing. Helaas is op dit moment niet duidelijk wanneer de problemen opgelost zullen zijn.

 

LG G7 ThinQ beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 1000 € 20,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 500 € 20,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 22,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 500 € 22,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 32,00 € 0,- Bekijken
Alle LG G7 ThinQ aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden