Vergelijk 4.222.451 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'iPhone XR best verkopende smartphone sinds release'

Nieuws 'iPhone XR best verkopende smartphone sinds release'
Door , - 2 reacties

Apple heeft dit jaar met de iPhone XR voor het eerst sinds de iPhone 5C een poging gedaan om een 'budgetsmartphone' te lanceren. Hoewel het prijskaartje alsnog niet mals is, betaal je voor de XR een paar honderd euro minder dan voor de XS. Volgens Apple topman Greg Joswiak meldt dat consumenten er wel warm voor lopen.

Vorig jaar had Apple met de iPhone X de grens van 1000 euro gepasseerd. In tegenstelling tot alle vorige iPhone-modellen was de X het eerste Apple-toestel met een voorkantvullend scherm, oled-display, en de geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie Face ID. Hoewel de verkopen zeker niet tegen zijn gevallen, heeft lang niet elke Apple-fanaat zoveel geld over voor dit vooruitstrevend stukje technologie. Om die mensen tegemoet te komen is Apple dit jaar op de proppen gekomen met de iPhone XR. In ruil voor één cameralens minder, geen 3D Touch en een lcd-scherm krijg je alle voordelen van de nieuwe iPhones.

iPhone XR best verkopende iPhone

In onze uitgebreide iPhone XR review hebben we het toestel grondig aan de tand gevoeld. Ook wij zijn zeer te spreken over de XR, alleen is het saillant dat het prijskaartje alsnog relatief bijzonder hoog genoemd kan worden. Het nieuws dat Apple de productie van de XR flink naar beneden heeft bijgesteld vonden wij dan ook geen verrassing. Volgens Apple topman Greg Joswiak is de iPhone XR echter de best verkopende iPhone sinds zijn release, zo valt lezen op de site van CNET.

Apple iPhone XR review

Apple iPhone XR review

21 nov 2018 - Apple brengt niet zo vaak smartphones uit als haar concurrenten, als er dan iets ten tonele verschijnt zijn we natuurlijk heel nieuwsgierig. Zo was dat ook bij de iPhone XR. We zijn met het toestel aan de slag gegaan, hier lees je onze review.

De berichtgeving lijkt op het eerste gezicht tegenstrijdig, aangezien een bedrijf bij goede resultaten niet snel de productie flink naar beneden schaalt. Dit zou tevens betekenen dat de iPhone XS en XS Max ook niet in grote getale geproduceerd worden. De Vice President of Product Marketing weigerde echter om in te gaan op het gerucht over de bijgestelde iPhone XR productiecijfers. Na de XS- en XR-presentatie zou de originele iPhone X tevens uit productie gehaald worden, om zo de consument te laten kiezen tussen de goedkopere XR en de premium XS. Dit plannetje van Apple lijkt echter mislukt, aangezien diverse bronnen melden dat de productie van de X is hervat.

‘Apple hervat productie iPhone X’

‘Apple hervat productie iPhone X’

23 nov 2018 - Na de introductie van de iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max staakte Apple de productie van de iPhone X. Het Amerikaanse techbedrijf zou een ‘change of heart’ hebben gehad en het toestel opnieuw van de lopende band laten rollen. Dat zou het gevolg zijn van de tegenvallende verkoop van de nieuwste modellen.

Apple iPhone XR beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 1000 € 39,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 46,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 50,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 5000 € 55,00 € 12,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 6000 6000 € 36,50 € 160,00 Bekijken
Ben 24 mnd 100 7000 € 48,00 € 137,00 Bekijken
Alle Apple iPhone XR aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden