Vergelijk 3.774.094 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei Nova 4 onthuld op Chinees concert

Nieuws Huawei Nova 4 onthuld op Chinees concert
Door ,

De Huawei Nova 4 heeft het levenslicht gezien, op een wel heel opmerkelijke plek: een concert. Verder valt het toestel vooral op door de afwezigheid van een notch en een gat in het scherm voor de frontcamera.

We zijn gewend dat Huawei, en andere telefoonfabrikanten trouwens, hun toestellen aankondigen op evenementen waarbij de nodige pers aanwezig is. Een grote groep mensen die een concert bijwoonden in China kregen als plaatsvervangende pers een traktatie, want Huawei besloot voor dat publiek de nieuwe Huawei Nova 4 te onthullen. Opvallend detail daarbij was dat de Nova 4 definitief afrekent met de notch, door de camera in een gat in het scherm te plaatsen.

Introductie in Nederland?

De constructie van Huawei heeft een aantal voordelen. Zo is ten eerste die spuuglelijke notch weg, waar wij persoonlijk best blij mee zijn. Ten tweede biedt het meer ruimte voor notificaties bovenaan het scherm, een ruimte die daar traditiegetrouw voor werd gebruikt. Bij telefoons met notches zie je vaak dat er maar weinig ruimte overblijft om het batterijpercentage, het wifi-signaal, de provider en het netwerksignaal weer te geven. Dat probleem heb je bij de Nova 4 in ieder geval niet.

Nova 4

Een van de onscherpe foto's uit het publiek van de Nova 4

Over de Huawei Nova 4 is verder overigens nog niet veel bekend. Zo weten we zelfs nog niet of de Nova 4 naar Nederland zou komen, al kregen vorige versies van de Nova wel een release in Nederland, met uitzondering van de Nova 3. Een variatie van de Nova 3, de Nova 3i, kwam in Nederland wel uit onder de naam Huawei P Smart+. Zodra we meer weten, lees je dat uiteraard op GSMinfo.nl.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden