Vergelijk 3.858.104 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 3 Lite testfoto's gelekt

Nieuws Google Pixel 3 Lite testfoto's gelekt
Door ,

Recentelijk is de techwereld opgeschud door de geruchten dat Google met een midrange-smartphone op de proppen zou komen. De Oost-Europese bron liet zelfs foto's zien van de vermoedelijke Pixel 3 Lite. Vandaag zien we enkele testfoto's die geschoten zijn met de te verschijnen smartphone.

Eerder dit jaar heeft Google in de Verenigde Staten de Pixel 3 en Pixel 3 XL uit de doeken gedaan. De smartphones zijn slechts in enkele landen officieel te koop. In Nederland zouden de toestellen niet eens verschijnen, maar enkele webshops hebben toch een lading aan Google-telefoons weten te bemachtigen. Of het storm loopt, dat is nog maar de vraag. De Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn niet bepaald goedkoop, en kinderziektes is geen van beide vreemd.

Dit is er allemaal mis met de Google Pixel 3 (XL)

Dit is er allemaal mis met de Google Pixel 3 (XL)

23 okt 2018 - Enkele weken geleden presenteerde Google met veel trots haar derde generatie van de Google Pixel. Theoretisch gezien zijn de Pixel 3 en Pixel 3 XL een van de beste Android-toestellen die je kunt kopen. Helaas is er, net als vorig jaar, een hoop mis met deze peperdure speeltjes.

Google Pixel 3 Lite testfoto's

Een andere tegenvaller in de nieuwe Pixel 3-lijn was het ontbreken van een midrange Pixel 3, vergelijkbaar met wat Apple dit jaar doet met de iPhone XR. Gelukkig lijkt er toch nog verandering in te komen. De Russische blogger Rozetket kwam eerder deze week met foto's van de vermoedelijke Google Pixel 3 Lite. Deze goedkopere variant met de codenaam Sargo is al een keer eerder opgedoken in de broncode van ARCore. Hoewel het voor zich spreekt dat de Pixel 3 Lite qua specs niet zo goed zal zijn als de Pixel 3 of Pixel 3 XL, is het in het geval van Google-telefoons vooral interessant om te zien hoe de cameraprestaties zijn bij een dergelijke midranger.

pixel 3 lite pixel 3 lite pixel 3 lite pixel 3 lite pixel 3 lite

Ook daar heeft onze Russische blogger vandaag een antwoord op. In een nieuw bericht van Rozetket vermeldt de leaker dat onderstaande kiekjes geschoten zijn met de Google Pixel 3 Lite. Volgens deze bron is er een enkele 12-megapixelcamera aanwezig aan de achterkant en een 8-megapixelfrontcamera, vergelijkbaar met de Pixel 3 en Pixel 3 XL. Ondanks dat we niet met zekerheid durven te stellen dat de geschoten foto's daadwerkelijk met de Lite-versie zijn gemaakt, heeft Rozetket met de Pixel 3 XL-berichtgeving wel wat krediet opgebouwd.

Bovenstaande plaatjes zijn helaas niet meteen te vergelijken met de originele Pixels. Toch zien de eerste kiekjes er zeker niet verkeerd uit. In een van de foto's is de portretmodus gebruikt. De foto toont echter enkel fruit. Het is dan ook niet zeker hoe goed de Lite-variant omgaat met echte gezichten. De verwachting is dat de Google Pixel 3 Lite in het eerste halfjaar van 2019 verschijnt. We vermoeden dat het toestel 'gewoon' te bestellen zal zijn in de Benelux, al dan niet via grijze import.

(Via)

Google Pixel 3a beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1000 € 24,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 26,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd - 2000 € 27,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 36,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 12 mnd 120 5000 € 45,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 12 mnd onbeperkt 5000 € 50,00 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 3a aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden