Vergelijk 2.018.991 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

One UI komt toch naar Galaxy S8 (Plus) en Note 8

Nieuws One UI komt toch naar Galaxy S8 (Plus) en Note 8
Door ,

Niet alleen de allernieuwste vlaggenschepen van Samsung krijgen One UI, de nieuwe user interface van Samsung. Ook de Samsung Galaxy S8, S8 Plus en Note 8 krijgen volgend jaar de opvolger van Samsung Experience. Dat is goed nieuws voor iedereen met een iets oudere Galaxy-telefoon: dan kunnen zij ook de nieuwe Android-schil van Samsung ervaren.

Het is nog geen week geleden dat in San Francisco de Samsung Developer Conference (SDC) plaatsvond. Het evenement stond in het teken van twee belangrijke nieuwe ontwikkelingen. Allereerst toonde de Koreaanse techfabrikant haar eerst smartphone met een opvouwbaar scherm, of Infinity Flex Display zoals Samsung het zelf noemt. Naar verwachting verschijnt dit toestel volgend jaar op de markt met een prijskaartje van 1.770 dollar, omgerekend zo’n 1.575 euro.

Over One UI

De tweede belangrijke onthulling op het evenement was One UI, de nieuwe user interface van de Koreanen. One UI is de opvolger van Samsung Experience en gaat op termijn de huidige schil gaan van Samsung vervangen. De interface is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten met een scherm dat je naar binnen en buiten kunt klappen. Hierdoor moet het eenvoudiger worden om deze apparaten met één hand te bedienen. Om dit te bereiken verschijnen er geen knoppen op de bovenste helft van het scherm. Alles wat we tot nu toe weten over One UI lees je in het onderstaande artikel.

Samsung One UI: waardige opvolger van Samsung Experience?

Samsung One UI: waardige opvolger van Samsung Experience?

8 nov 2018 - Samsung heeft de opvolger van Samsung Experience officieel uit de doeken gedaan. De naam One UI klinkt op het eerste oog misschien niet zo spectaculair, maar het brengt toch heel wat veranderingen met zich mee. Wij zetten voor je op een rijtje wat je ervan mag verwachten.

Bij de presentatie van One UI vertelde Samsung dat de skin naar de Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus en Samsung Galaxy Note 9 wordt uitgerold. Deze update wordt in januari 2019 verwacht. Hierdoor wekten de Koreanen de indruk dat oudere vlaggenschepen niet in aanmerking kwamen voor de nieuwe interface. Tegenover Android World bevestigt Samsung dat ook de Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus en Samsung Galaxy Note 8 One UI krijgen. In tegenstelling tot de S9 (Plus) en Note 9 krijgen deze toestellen geen bèta van deze Android-schil.

Wanneer de oudere Galaxy-vlaggenschepen One UI kunnen verwachten is nog onduidelijk. Daarover kan (of wil) Samsung op dit moment nog geen duidelijkheid geven. Zodra we hier meer over horen brengen we jullie daarvan uiteraard op de hoogte.

Via

Samsung Galaxy Note 8 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 24,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 26,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 30,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy Note 8 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden