Vergelijk 2.563.016 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsungs vouwbare smartphone krijgt flink prijskaartje'

Nieuws 'Samsungs vouwbare smartphone krijgt flink prijskaartje'
Door ,

Vorige week kondigde Samsung een bijzondere smartphone aan. Het nieuwe toestel is namelijk open te vouwen om extra schermoppervlak te leveren. Nu is ook de prijs bekend, en die is net zo goed bijzonder.

De Samsung Galaxy F werd aangekondigd met veel bombarie, maar weinig toelichting. Het zag er spectaculair uit, een scherm dat je op kunt vouwen. Het buigen deed ons een klein beetje denken aan de LG Flex van weleer. Wat alleen een beetje ontbrak aan de presentatie waren de specifieke eigenschappen van het toestel. Sterker nog, we hebben nog niets eens gezien hoe het toestel eruit komt te zien. Samsung wilde het uiterlijk beschermen omdat het nog een tijdje gaat duren voordat het toestel daadwerkelijk op de markt komt.

Wat we wel al weten, is wat de bijzondere smartphone mag gaan kosten. Er zijn maar een handjevol smartphones waar meer voor wordt gevraagd. De Samsung Galaxy F krijgt een prijskaartje van 1770 dollar. Wow. De Europese prijzen zijn nog niet bekendgemaakt maar die zullen niet echt laag liggen. De prijs komt zo wel dicht in de buurt van de allerduurste variant van de iPhone XS Max.

Even geduld

Waarschijnlijk zullen we nog wel even moeten wachten tot we het toestel daadwerkelijk te zien krijgen. De Galaxy F lijkt pas in maart op de markt te komen. De kans is groot dat we een presentatie kunnen verwachten tijdens het MWC in Barcelona. De vraag blijft echter wel wat Samsung met de Galaxy S10 wil gaan doen. Deze zou namelijk rond hetzelfde event gepresenteerd worden. Tegen die tijd zijn er waarschijnlijk al flink wat andere eigenschappen uitgelekt.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden