Vergelijk 3.936.420 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Nieuwe Pixel-telefoons voor middensegment in aantocht'

Nieuws 'Nieuwe Pixel-telefoons voor middensegment in aantocht'
Door ,

Het heeft er schijn van dat Google van plan is nieuwe Pixel-telefoons aan te kondigen. Het bewijs daarvoor is vooralsnog vrij dunnetjes te noemen, maar nieuwe informatie lijkt in lijn te liggen met eerdere geruchten over goedkopere Pixel-telefoons.

Het lijkt erop dat Google nog steeds bezig is met een tweetal Pixel-smartphones. Over hoe het toestel eruit ziet is nu nog niet bekend, maar het lijkt wel steeds zekerder te worden dat de toestellen eraan komen. In juni vingen we al geruchten op dat Google van plan was in 2019 twee Pixels met een Snapdragon 710-chipset te onthullen. In juni was deze chipset net aangekondigd en Google zou dus plannen hebben om in het begin van 2019 twee Pixels ermee uit te rusten.

Codenaam Bonito

In ARCore, een app van Google, zijn een flink aantal toestelprofielen opgenomen. Bij elke update van de app komen daar wel een paar bij, vandaar dat Android Police de APK elke update doorpluist. Ditmaal kwam de codenaam van een van de Pixels erin terug, wat zou kunnen betekenen dat hij eraan komt. Een andere, nog niet eerder gehoorde codenaam kwam ook trug in de APK, waarvan wordt vermoed dat het de tweede Pixel is.

De codenaam voor de eerste Pixel is Bonito. Deze werd al in juni bekendgemaakt en duikt nu dus weer op. Of het betekent dat er binnenkort een nieuwe Pixel of twee verschijnt, valt niet met zekerheid te zeggen. De vorige Pixels wist Google niet al te best geheim te houden dus als ze echt dicht bij een release zouden zitten, was de kans dat er wat beeldmateriaal was uitgelekt groot geweest.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden