Vergelijk 1.991.571 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Xiaomi Mi A2 winnen? Zo doe je mee!

Nieuws Xiaomi Mi A2 winnen? Zo doe je mee!
Door ,

Bij GSMinfo.nl kan je nu een gouden Xiaomi Mi A2 winnen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is de instructie hieronder lezen en ons te mailen. Wat is jouw favoriete sequel?

De Xiaomi Mi A2 is het nieuwste slachtoffer van onze weggeefactie. Over dit prachtige toestel schreven we eerder al een tamelijk positieve review, die je hieronder kan doorlezen. We waren vooral tevreden over de software, het mooie grote scherm en het schappelijke prijskaartje. Van dat laatste zal je geen last hebben, want we sturen de Mi A2 gratis naar je op. Wat moet je daarvoor doen? Lees het hieronder!

Xiaomi Mi A2 review

Xiaomi Mi A2 review

7 aug 2018 - Voor het eerst in Nederland: Xiaomi! Nou ja, niet voor het eerst, maar voor het eerst komt de Chinese fabrikant officieel zelf naar Nederland om smartphones te verkopen. We zijn aan de slag gegaan met het nieuwste slagschip van Xiaomi; de Mi A2.

Een Xiaomi Mi A2 winnen

De Xiaomi Mi A2 is de opvolger van de Mi A1. Met de Mi A2 krijg je dus een zeer succesvolle opvolger in handen, en dat heeft gelijk te maken met de prijsvraag van deze week. Wij willen graag van jou weten wat in jouw ogen de beste of de slechtste sequel/opvolger is die je kent. Dat mag van alles zijn, van een gloedvol betoog waarom Bad Boys 2 zoveel beter is dan Bad Boys 1 tot een schotschrift over Starship Troopers 2. Beperk jezelf overigens niet tot filmtitels, als jij een hardgrondige haat hebt aan George Lazenby, laat het ons vooral weten. Wat bepaalt de winnaar? Overtuigingskracht, entertainmentgehalte en het volledig subjectieve oordeel van de redactie.

Mail je betoog naar info@gsminfo.nl uiterlijk 3 november 16:00u, en dan hoor je zo snel mogelijk of je hebt gewonnen. Om iedereen ervan te overtuigen dat er ook daadwerkelijk iemand heeft gewonnen kunnen we je als winnaar vragen om een foto van jezelf en de Mi A2 op te sturen ter publicatie.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden