Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung kondigt S8300 UltraTouch aan

Door ,

Met het Mobile World Congress in aantocht, kondigt Samsung alweer een nieuwe mobiele telefoon aan. Dit maal is het de S8300 UltraTouch.

Zoals de naam van het toestel al verraad betreft het wederom een telefoon met een touchscreen. De Samsung S8300 UltraTouch is een telefoon die op het eerste gezicht simpel oogt maar desalniettemin verrassend veel kracht met zich mee draagt!

De S8300 UltraTouch heeft een 2,8" anti-kras full AMOLED touchscreen met daarbij een 8 megapixel camera waarmee foto's van zeer goede kwaliteit gemaakt kunnen worden. Met het besturingssysteem van Samsung zelf, is er de mogelijkheid mobiele widgets te installeren waardoor je meer met je telefoon kunt dan ooit tevoren.

Wat de exacte specificaties van de Samsung S8300 UltraTouch zullen zijn is nog niet officieel meegedeeld, dit zal ongetwijfeld volgende week op het Mobile World Congress gebeuren. Wel hebben wij de voorlopige eigenschappen van de Samsung S8300 UltraTouch al op onze site geplaatst

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden