Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Geen iOS 4.1 Game Center voor iPhone 3G!

Door ,

Jammer, maar helaas. Apple heeft besloten het nieuwe Game Center niet beschikbaar te maken voor de iPhone 3G. De fanatieke gamers die van dit nieuwe platform willen profiteren kunnen dat alleen met een iPhone 3GS of iPhone 4.

Tijdens de introductie van Apple iOS 4.1 werd Game Center door Steve Jobs als één van de paradepaardjes gepresenteerd. Het nieuwe Game Center is een revolutionair gaming platform waarin spelers gekoppeld worden voor onder andere één tegen één wedstrijden. Maar ook multiplayer is mogelijk en ook kun je zelf mensen uitdagen. De game-prestaties worden verwerkt in een overzichtelijk schema zodat je ook gemakkelijk spelers van jouw niveau kunt uitdagen. Kortom, een erg uitgebreid platform en een speelparadijs voor de fanatieke gamer.

Game Center iOS 4.1 niet op iPhone 3G

Nu is het hopen dat deze fanatieke gamers geen iPhone 3G in hun bezit hebben, want helaas komt het nieuwe Game Center voor dit toestel beschikbaar. Gebruikers van de iPhone 3G vallen dus buiten de boot. Voor velen zal dit een aardige domper zijn. Dit betekent dat het platform voor de iPhone alleen bestemd is voor de iPhone 3GS en de iPhone 4. Balen, maar 'Don't shoot the messenger!'

Sinds gisteren staat iOS 4.1 klaar om gedownload te worden in iTunes. Game Center is standaard onderdeel van deze update.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden