Vergelijk 2.456.932 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G7 foto gelekt: herkenbaar maar toch anders

Nieuws Motorola Moto G7 foto gelekt: herkenbaar maar toch anders
Door ,

De G-serie van Motorola staat al jaren bekend vanwege zijn degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dit voorjaar waren we ook te spreken over de G6-lijn, die bestond uit maar liefst drie toestellen. Vandaag zijn de eerste tekenen van de Motorola Moto G7 verschenen op het internet.

De Motorola Moto G6-serie staat dit jaar zijn mannetje. De reguliere Moto G6, Moto G6 Play en Moto G6 Plus doen allemaal de G-serie eer aan. Nog geen half jaar na de release van de G6 vinden we vandaag al een afbeelding terug van de vermoedelijke opvolger, namelijk de Moto G7.  Buiten gelekte logo's van de reguliere G7 en G7 Plus hadden we verder nog niet echt iets vernomen van de apparaten. In onderstaande afbeelding zien we waarschijnlijk het reguliere model, dat overduidelijk op een paar punten verschilt van zijn voorganger.

Motorola Moto G7 foto gelekt

motorola moto g7Kloppen de meegeleverde specs bij de gelekte foto, dan hebben we te maken met een vrij gigantische Moto G7. Het scherm van de midranger is naar verluidt 6,4 inch groot. Dat is een flink verschil vergeleken met de G6 van dit jaar; in onze review kun je lezen dat de reguliere variant 'slechts' beschikt over een 5,7 inch display. De afgelopen jaren hebben we gezien dat de standaardgrootte voor schermen constant wordt opgerekt, en de G-serie blijkt hier geen uitzondering op. Verder is de vingerafdrukscanner hoogstwaarschijnlijk verschoven naar de achterkant op het M-logo, iets dat alleen de G6 Play heeft. 

Ook beschikt de Moto G7 naar verluidt over een Full HD+-scherm, hetzelfde als de G6 van dit jaar. Daarnaast is er een octacore-chipset present, vermoedelijk de Snapdragon 636 die we ook in de HTC U12 Life terugvinden, 64GB intern opslaggeheugen én 4GB RAM. Verder zien we dat er een dubbele camera-opstelling aanwezig is en een accucapaciteit van 3500 mAh. Het is de verwachting dat het toestel wordt uitgebracht met Android 9.0 Pie, aangezien voorgaande Moto G-toestellen bij de release vrijwel allemaal draaiden op het nieuwste mobiele besturingssysteem van Google.

Over een eventuele release is nog weinig bekend, maar we verwachten het apparaat ergens in het tweede kwartaal van 2019.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden