Vergelijk 2.025.856 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG V40 ThinQ met vijf camera's aangekondigd

Nieuws LG V40 ThinQ met vijf camera's aangekondigd
Door ,

De LG V40 ThinQ is onthuld, en het toestel is voorzien van maar liefst 5 camera's. Nog niet bekend is wanneer het toestel naar Nederland komt en wat de hardware precies is. Op 3 oktober volgt de lancering.

Wat vindt een consument het belangrijkst op zijn smartphone? De camera! Hoe maken we die beter? Twee camera's! Hoe maken we die beter? Drie camera's! Hoe maken we die beter? Vier camera's! Hoe maken we die beter? Vijf camera's! Dat moet ongeveer het gedachteproces geweest zijn bij diverse smartphone-fabrikanten, want dat lijkt de richting waar veel fabrikanten ingaan. In ieder geval LG, want die heeft de LG V40 ThinQ aangekondigd, voorlopig alleen nog voor de Koreaanse markt lijkt het.

LG V40 ThinQ very much

Erg veel onthult LG zelf niet over de specificaties, maar het meest opvallende is uiteraard de in totaal vijf camera's die op het toestel aanwezig zijn. Drie daarvan zijn er te vinden op de achterkant, terwijl de dubbele camera aan de voorkant de selfies voor zijn rekening neemt. Over de layout van de camera's doet LG nog een beetje geheimzinnig. Zo weten we niet of LG ervoor heeft gekozen een zwart/wit-camera in het toestel te zetten of dat het drie camera's met allemaal een afzonderlijke lens in de V40 ThinQ heeft gezet.

[video]

Naar alle waarschijnlijkheid zal de LG V40 ThinQ een Snapdragon 845-chipset van Qualcomm bevatten, alsook de high-end audio-mogelijkheden die ook in de LG G7 ThinQ te vinden waren. Ook blijkt dat LG vast blijft houden aan de ThinQ-moniker, iets waar we maar niet aan kunnen wennen, zowel qua uitspraak als spelling. De betekenis van de term ontgaat ons ook nog steeds, maar dat heeft wellicht ook met milde onwil te maken. Enfin, de LG V40 komt dus op 3 oktober officieel uit. Dan weten we ook welke markten het toestel kunnen verwachten, en hoeveel het apparaat gaat kosten.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden