Vergelijk 4.331.844 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe persfoto's bevestigen design Pixel 3 (XL)

Nieuws Nieuwe persfoto's bevestigen design Pixel 3 (XL)
Door ,

Opnieuw liggen er officiële persfoto’s van de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL op straat. Deze bevestigen wat we dachten te wisten over het design, inclusief de notch voor de Pixel 3XL. Alles wat we tot nu toe over de vlaggenschepen weten vind je hier op GSMinfo.nl.

De laatste paar weken gaat het geregeld over de aanstaande vlaggenschepen van Google, de Pixel 3 en Pixel 3 XL. In die tijd hebben we allerlei door fans gemaakte conceptfoto’s voorbij zien komen. Vorige week verschenen de eerste officieel ogende persfoto’s van de vlaggenschepen, waar NieuweMobiel.nl de hand op had weten te leggen. Vandaag publiceert de doorgaans betrouwbare techjournalist Roland Quandt een aantal plaatjes van de vlaggenschepen op WinFuture.

Dit weten we over de Google Pixel 3 (XL)

Op verschillende foto’s is goed te zien dat het beeldscherm van de Google Pixel 3 XL een inkeping of notch krijgt. Hierin vinden we naast het oorstuk een dubbele selfiecamera, die naar verluidt ieder een resolutie van 8 megapixels hebben. Mogelijk kun je het duo gebruiken om het toestel te ontgrendelen, maar dat durft Quandt niet met zekerheid te zeggen. Zijn kleine broer, de Pixel 3, heeft dezelfde dubbele camera aan de voorzijde. In plaats van een notch heeft Google deze weggelaten en voor een forse, zwarte balk gekozen. Net als afgelopen jaar vinden we de stereo speakers aan de onder- en bovenkant.

Het beeldscherm van de Pixel 3 is volgens Quandt 5,5 inch in doorsnee. Zijn grote broer heeft volgens de Duitse beroepslekker een 6,2 inch groot OLED-display met een resolutie van 1440 bij 2880 pixels. Daaronder vinden we een Qualcomm Snapdragon 845, een 2,8 GHz krachtige octa-core processor. Over rekenkracht hoef je je dus geen zorgen te maken. Bij beide modellen wordt de chipset aangevuld met 4GB RAM en ten minste 64GB intern geheugen. Wellicht verschijnt er ook een variant met 128GB aan opslagcapaciteit. Naar verwachting is er ook dit jaar geen ruimte voor een geheugenkaart.

Google Pixel 3 XL

Waar een dual of triple camerasysteem steeds vaker de standaard is, houdt Google vast aan één 12-megapixelcamera. Google heeft echter bewezen dat smartphones met één lens niet per definitie slechtere plaatjes schiet dan toestellen met meerdere camera’s. Velen zijn het er over eens dat de Google Pixel 2 (XL) sublieme plaatjes en video’s aflevert, onder meer door de combinatie van optische en elektronische beeldstabilisatie. We verwachten dan ook niet dat de camera van de Pixel 3 (XL) ondergeschikt is aan de concurrentie.

Onthulling

Nog heel even en dan kunnen we de vlaggenschepen van Google met onze eigen ogen bewonderen. Op dinsdag 9 oktober onthult de zoekmachinegigant de Pixel 3 en Pixel 3 XL op het Made By Google evenement in Mountain View Californië. We hopen dat ze dit jaar bij de welbekende verkooppunten in ons land verkrijgbaar zijn, en dat we niet afhankelijk zijn van de grijze import. Nog even en dan krijgen we hopelijk antwoord op deze vraag.

Bron

Google Pixel 3 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1500 € 31,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 2147483647 € 51,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 20000 € 42,00 € 12,00 Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 39,50 € 17,00 Bekijken
KPN 12 mnd 150 50000 € 78,00 € 43,00 Bekijken
Alle Google Pixel 3 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden