Vergelijk 2.953.497 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 9.0 Pie deze week beschikbaar voor OnePlus 6

Nieuws Android 9.0 Pie deze week beschikbaar voor OnePlus 6
Door ,

Dit weekend is OnePlus gestart met het uitrollen van de nieuwste Android-update voor de OnePlus 6-toestellen. Oxygen OS 9.0 is het eigen besturingssysteem van Oneplus en is gebaseerd op de nieuwe Android 9.0 Pie-update.

We wachten allemaal met smart tot onze smartphone ook de update krijgt naar de nieuwste versie van Android. Tot nu toe hadden alleen Google's eigen Pixel-toestellen de mogelijkheid om te updaten naar Android 9.0 Pie. Daar komt nu verandering in, want dit weekend is OnePlus ook begonnen met het uitrollen van de nieuwste Android-versie voor de OnePlus 6.

Verschillende fases

De Android 9.0 Pie-update komt bij OnePlus in de vorm van een Oxygen 9.0-update. Afgelopen weekend heeft een kleine groep OnePlus 6-gebruikers voor het eerst de update gekregen. Nu wordt er gekeken of dit allemaal soepel verloopt en of er geen grote problemen zijn. In de komende dagen zullen steeds meer OnePlus 6-gebruikers de update ontvangen. De groep die als eerste nu de update heeft gekregen is volledig random uitgekozen. Het kan dus maar zo zijn dat jij momenteel nog niks hebt ontvangen maar jouw buurman al vol aan het genieten is van zijn nieuwe Android-versie.

Deze toestellen krijgen Android 9.0 Pie

Deze toestellen krijgen Android 9.0 Pie

13 aug 2018 - Android 9.0 Pie is een feit. De volgende vraag die wellicht in je opkomt is: krijgt mijn toestel deze Android-versie? In dit artikel hebben we alle toestellen op een rij gezet waarvan we (vrijwel) zeker weten dat ze de komende maanden een update tegemoet kunnen zien.

Android 9.0 Pie

Een update is natuurlijk bedoeld voor het verbeteren van het gebruiksgemak en het product overal beter te laten werken. Maar wat komt er nu allemaal mee met de update naar Android 9.0 Pie? Wij hebben de belangrijkste punten daarom hieronder even op een rijtje gezet:

  • Betere batterijduur door energiezuiniger te werken;
  • Digital Wellbeing brengt smartphonegebruik in kaart; 
  • Verbeterde notificaties;
  • Beter geschikt voor schermen met een notch;
  • Meer rekenkracht voor veel gebruikte apps.

Er zijn natuurlijk nog veel meer nieuwe of verbeterde funties in deze update. Google benoemt deze ook allemaal op hun eigen Android Developers Blog. Waarschijnlijk gaat het nu niet lang meer duren voordat andere smartphones ook de update naar Android 9.0 Pie gaan krijgen. 

(via)

OnePlus 6 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 23,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 24,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 500 € 27,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 32,00 € 0,- Bekijken
Alle OnePlus 6 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden